Patru noi magazine Vodafone

Apropo.ro / 16.06.2006, 13:05
Patru noi magazine Vodafone
Vodafone Romania a deschis patru noi magazine în Timisoara, Constanta, Slatina si Bistrita, atingând numarul de 43 de locatii în toata tara, se arata într-un comunicat al operatorului de telefonie. Vodafone Romania are trei magazine in Timisoara, doua in Constanta si deschide primele

Vodafone Romania a deschis patru noi magazine în Timisoara, Constanta, Slatina si Bistrita, atingând numarul de 43 de locatii în toata tara, se arata într-un comunicat al operatorului de telefonie.

Vodafone Romania are trei magazine in Timisoara, doua in Constanta si deschide primele unitati in Bistrita si Slatina.

Operatorul lanseaza si o promotie pentru primii 100 de abonati din fiecare nou magazin, acestia putând achizitiona telefoane la preturi promotionale.

In magazinele din Timisoara si Constanta, clientii se pot abona la serviciile 3G, iar pana la 2 iulie, clientii care aleg solutia de conectare wireless pentru laptop Vodafone Mobile Connect pot primi un card 3G gratuit si o reducere de 50% pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet & Office.

Pana la data de 25 iunie, clientii pot beneficia de o oferta pentru solutia BlackBerry, care include 3 luni de abonament gratuit, software gratuit pentru pachetul BlackBerry Enterprise Server, 30MB trafic inclus în orice pachet BlackBerry, precum si terminalul BlackBerry 7290 la 249 dolari.

Vodafone România avea, la sfârsitul lunii martie, 6.384.000 de clienti.

Operatorul de telefonie mobila Vodafone opereaza în 27 de tari si are parteneriate cu retele de telefonie în alte 33 de tari.

Mediafax Business/ IT