Patru utilizări ale uleiurilor pentru față

De: Mihaela Enache / 16.10.2013, 17:15
Patru utilizări ale uleiurilor pentru față
În timp ce dermatologii susțin uleiurile faciale pe bază de plante deoarece acestea oferă o bună hidratare, și make-up artiștii au început să le recomande deoarece lasă pielea strălucitoare, dar nu grasă.

De la a ajuta la demachiere până la a fi produse de iluminare a feței naturale, uleiurile faciale au câteva întrebuințări secrete.

Iată patru beneficii ale uleiurilor faciale:

1. Orice ulei facial va elimina gentil rimelul rezistent la apă, fardul de ochi purtat îndelungat și rujul în doar câteva mișcări, fără probleme.

2. Uleiurile bogate în acizi grași, cum ar fi arganul și jojoba, care sunt ușor absorbite de piele sunt, de asemenea, absorbite și de păr. Hair stylistul Guido Palau sugerează că numai câteva picături de ulei întinse în palmă și apoi tamponate în păr pot fi benefice pentru vârfurile uscate, șuvițele sălbatice sau pentru cele care „zboară”.

3. Adaugă ulei la o cremă de față sau la un fond de ten lichid pentru extra hidratare și pentru a le face mai ușor de întins pe față.

4. După machiaj, tamponează puțin ulei pe pomeți, nas și umeri pentru un aspect natural de strălucire, spune make-up artistul Quinn Murphy.