Patrupedele vedete

Apropo.ro / 23.01.2006, 13:15
Patrupedele vedete
În ultima saptamana am vazut tot mai multe materiale cu animaluțe. Unele își aflau zodia, altele sunt oferite celor care le iubesc și unele... vor plati întreținerea. Daca nu știați pana azi, va spunem noi: aflarea zodiei animaluțului e un


În ultima saptamana am vazut tot mai multe materiale cu animaluțe. Unele își aflau zodia, altele sunt oferite celor care le iubesc și unele… vor plati întreținerea.

Daca nu știați pana azi, va spunem noi: aflarea zodiei animaluțului e un ritual stravechi pentru ca stapanii sa-și cunoasca mai bine companionii. Dar daca e vorba de China și de horoscopul chinezesc cum e (de exemplu) sa ai un șarpe de casa care sa fie în zodia boului? Sau o pisica care sa se regaseasca în zodia șobolanului? Pentru bietele necuvantatoare e frustrant sa se trezeasca așa, peste noapte… altceva.

În Rusia, din cauza frigului, elefanții de la gradina zoologica primesc votca. Asta pentru ca termometrele arata… sub 30 de grade noaptea. Și, hac, daca votca nu-i încalzește, atunci, hac, macar îi face sa uite de vremea rece de afara. Bietele lebede, colege de „cartier” cu elefanții, nu beneficiaza de același tratament, ramanand astfel de multe ori cu”macanitul” în gat. Nu din cauza ca n-ar avea ce comenta ci din cauza de țurțuri prin colțul ciocului.

În Romania, mai exact la Buzau, primarele s-a gandit el ce s-a gandit și a hotarat ca și animaluțele de companie trebuie sa plateasca întreținerea. Asta deoarece și ele beneficiaza de spațiu, apa și caldura. Abia aștept sa adopte și Bucureștiul ideea și sa vad fața motanului meu cand îl trimit la munca sa aiba cu ce sa-și plateasca întreținerea.

În București, nevasta lui Marcel Pavel are un salon de frumusețe pentru …caini. Mda, unii caini trebuie sa-și plateasca întreținerea în timp ce alții, cu stapani bogați se relaxeaza la coafor, deja ni se umanizeaza cainii, ce sa mai…Daca doriți un caine fara fițe și impresii de coafor și pedichiura la OTV se dau într-o veselie.

În încheiere, kitschurile ne sparg iar fața. Sorana a primit cu ocazia deschiderii restaurantului cu specific mediteranean un car tras de doua vaci din sticla, pline ochi cu alcool.

Tags: