Patul lui Michael Jackson este de vanzare

Apropo.ro / 10.11.2011, 15:59
Patul lui Michael Jackson este de vanzare
Patul pe care Michael Jackson a dormit in ultimele luni dinaintea mortii va fi scos la licitatie, alaturi de alte obiecte care i-au apartinut megastarului.

Oricat de bizar ar suna, acum ai sansa sa te trezesti in patul in care Michael Jackson… n-a mai facut-o. Motivul? Patul sau din resedinta North Carolwood Drive, din Holmby Hills, unde, de altfel, si-a dat ultima suflare, va fi scos la licitatie.

Patul matrimonial va fi scos la vanzare pe pe 17 decembrie, alaturi de alte obiecte care i-au apartinut megastarului.

„Vrem sa pastram istoria acestor obiecte”, a declarat presedintele casei de licitatii, Daren Julian.

Printre obiectele care vor fi licitate se numara piese de mobilier, tablouri si sculpturi.

Michael Jackson

Casa Carolwood Drive, in care regele muzicii pop a locuit din decembrie 2008 pana in vara lui 2009, cand s-a stins din viata, va fi scoasa separat la vanzare. Aceasta are 6 dormitoare, 10 seminee, sala de cinema, pivnita si sala de fitness, proprietatea acoperind circa 5 098 de metri patrati. Pretul estimativ pentru care ar putea fi vanduta in cadrul licitatiei este 20 de milioane de dolari.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac.

Conrad Murray, medicul sau personal, i-a administrat un cocktail medicamentos care i-ar fi cauzat moartea si a fost de curand gasit vinovat pentru uciderea involuntara a megastarului, in urma unui proces care a durat peste o luna.