Paul Di’Anno de la Iron Maiden, in concert prin Romania

Apropo.ro / 24.06.2009, 15:00
Paul Di'Anno, ex solistul trupei Iron Maiden, va concerta la Bucuresti, pe 19 nov si la Cluj-Napoca, pe 20 nov 2009.

Paul Di’Anno, fostul solist al trupei Iron Maiden, va concerta la Bucuresti, pe 19 noiembrie si la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, pe 20 noiembrie 2009.

Paul a cantata alaturi de Iron Maiden intre anii 1978-1981, compunand in aceasta perioada piese ca "Running Free", "Phantom of the Opera", "Transylvania", "Iron Maiden" sau "Killers".

Concertele din Romania fac parte din turneul mondial al artistului ce cuprinde aproape 30 de tari, printre care Japonia, Mexic, Brazilia, Australia, Germania, Spania, Norvegia, Irlanda si multe altele.

Artistul va prezenta atat piesele de rezistenta care l-au facut celebru alaturi de Iron Maiden dintre care reamintim: „Running Free”, „Phantom of the Opera”, „Transylvania”, „Iron Maiden”, „Killers”, cat si altele mai noi care au fost incluse pe albumele alaturi de formatiile cu care acesta a mai cantat.

Invitati sa deschida concertele din Romania sunt norvegienii de la Thunderbolt, formatia care a deschis si pentru concertul King Diamond de la Bucuresti din 2006.

paul di'anno

Thunderbolt

thunderbolt

 

Iron Maiden – Prowler de pe tare.ro

 

 

Iron Maiden – Phantom of the Opera de pe tare.ro

Â