Paul Gascoine, ce-a fost si ce-a ajuns (VIDEO)

Apropo.ro / 23.09.2008, 14:00
Paul Gascoine, ce-a fost si ce-a ajuns (VIDEO)
Un filmulet in care jucatorul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, vorbeste vrute si nevrute, a aparut pe internet.

Prosport scrie ca fostul international englez Paul Gascoine apare intr-un filmulet in care da diferite "declaratii", fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

El povesteste diferite intamplari din viata sa, doar ca "perlele" fostului jucator sunt extrem de spumoase si interesante, mai ales daca ele s-ar dovedi adevarate.

"Stiu cum arata Vaticanul, cunosc aproape toate incaperile de acolo. Odata am vrut sa fur cateva miliarde de la Papa", a marturisit Gazza.

"Intr-o seara simteam nevoia sa vorbesc cu cineva si l-am sunat la Casa Alba pe Bush. Mi-au spus de acolo ca il gasesc la Pentagon. Am sunat si acolo, unde mi-a raspuns un baiat care mi-a zis ca fiica presedintelui vrea sa se marite cu mine"

"As putea sa va invat mult smecherii cum sa faceti bani. Eu am facut mii de lire numai cu role de hartie igenica"

"Odata am mers in New York, am furat insigna si legitimatia unui politist si mergeam prin magazine spunand ca sunt seful Politiei din oras. Asa obtineam de la ei toate lucrurile gratis"

"George Clooney ma suna seara sa mergem impruna sa jucam darts. Pai el are curaj sa joace biliard sau darts cu mine?", au fost cateva din "declaratiile" lui Gascoigne.