Paul Ipate, gazda unei noi emisiuni. Despre ce e vorba?

De: Alexandra Necsoiu / 28.06.2017, 11:24
Paul Ipate, gazda unei noi emisiuni. Despre ce e vorba?
Paul Ipate şi Octavian Strunilă sunt gazdele show-ului care a creat istorie în industria divertismentului şi a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume. Cei doi actori le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să îşi depăşească limitele şi să-şi demonstreze rezistenţa, dar şi umorul, în probe şi situaţii surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis d’Antioche.

Jojo, pe vremea când era minoră şi provocatoare. Uite cum poza!

Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei! – FOTO

Paul Ipate şi Jojo, detalii picante despre relaţia lor amoroasă

Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

Filmările pentru Fort Boyard sunt în toi, dar telespectatorii vor vedea prin ce au trecut vedetele noastre abia la toamnă!

”Aştept cu nerăbdare lansarea Fort Boyard, pentru că a fost emisiunea copilăriei mele. O urmăream cu sufletul la gură în anii ’90. Acum, faptul că o prezint mi se pare ireal. Este împlinirea unui vis!”, a declarat Octavian Strunilă. Şi Paul Ipate este fascinat de ce a trăit în Franţa.

”Mi se pare incredibil că am păşit în locul acela, de unde a pornit toată această nebunie. Noi ne-am distrat, ne-am minunat de tot ce se întâmpla acolo, am stat cu sufletul la gură şi am fost martorii unor experienţe unice. Sperăm ca şi oamenii de acasă să se uite şi să îşi amintească cu drag de Fort Boyard”, a completat Paul Ipate.

Paul Ipate şi Octavian Strunilă s-au pregătit intens pentru a ghida cât mai bine celebrităţile care au răspuns afirmativ acestei provocări şi pentru a le ajuta să treacă cu brio prin cele mai dificile probe.