Paul Ipate: „Nu regret nimic din ce am făcut la Ferma Vedetelor“. Ce dorinţă arzătoare are actorul!

De: Cătălina Matei / 16.06.2016, 09:17
Paul Ipate:
Actorul Paul Ipate (31 ani), câştigătorul celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Ferma Vedetelor“, a dezvăluit care au fost lecţiile învăţate în emisiune.

Pe lângă titlul de „Fermierul anului“ şi premiul în valoare de 50.000 de euro, Paul Ipate a fost desemnat şi „cel mai harnic fermier“ prin voturile telespectatorilor.

Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

Paul Ipate a recunoscut că provocarea din „Ferma Vedetelor“ a fost mai grea decât se aştepta, chiar dacă s-a pregătit psihic înainte de a intra în joc. Totuşi, actorul descrie show-ul ca pe „o experienţă foarte frumoasă“ şi se declară bucuros că a avut şansa de a face parte din ea. 

Scandal uriaş! Paul Ipate, acuzat că ar fi ştiut dinainte probele de la duel 

„Am învăţat foarte multe lucruri. În primul rând, am învăţat foarte multe lucruri despre oameni, mi s-au confirmat lucruri despre oameni, am învăţat lucruri despre mine. Dar cel mai mare câştig au fost lucrurile pe care le-am învăţat despre oameni, cum să-i înţeleg, cum să-i accept, cum să-i tolerez şi cum să-i iubesc în acelaşi timp“, a explicat Paul Ipate pentru adevarul.ro.

Ce nu ştiai despre actorul Paul Ipate? Câteva lucruri interesante despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor

Întrebat dacă regretă vreun cuvânt sau vreun gest al căror autor a fost în „Ferma Vedetelor“, Ipate a răspuns: „Eu nu prea sunt de acord şi nu prea sunt obişnuit cu regretele. Eu sunt un om care îşi asumă absolut totul. Dacă ulterior îmi dau seama că am greşit, cer scuze, dar nu rămân cu regretul. Eu cred că regretul te ţine pe loc, e un impediment spre evoluţie. Pot învăţa din greşelile mele. Eu consider eşecul tot o victorie. Asta pentru că sunt un om pozitiv, nu sunt blocat în trecut. Deci nu regret absolut nimic din tot ce am spus şi am făcut în fermă.“

Paul Ipate şi Jojo, detalii picante despre relaţia lor amoroasă

„Mi-ar plăcea să am o emisiune în care să chem oameni valoroşi, pentru că sunt o grămadă de «vedete» care nu zic nimic“

Paul Ipate a mărturisit că i-ar plăcea să aibă propria emisiune: „Dar mi-ar plăcea să fie una în care să chem oameni care vor să se exprime, să spună lucruri frumoase şi de la care, privitorii, să aibă ce să înveţe. Pentru că astăzi sunt o grămadă de vedete, d-asta nu-mi place termenul de «vedetă», mi se pare peiorativ, sună foarte urât, o grămadă de oameni cărora le dăm multă valoare şi multă importanţă, dar oamenii ăia nu zic nimic. Mi-ar plăcea să am o emisiune în care să chem oameni valoroşi, care să spună lucruri importante.“