Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

De: Cătălina Matei / 09.06.2016, 15:15
Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO
Paul Ipate şi-a găsit fericirea alături de Jojo. S-ar părea că cei doi s-au cuplat în vara lui 2014, iar în luna octombrie a aceluiaşi an s-au afişat la un eveniment monden.

Cu toate acestea, cei doi sunt discreţi cu viaţa personală şi nu vorbesc despre relaţia lor.  Totuşi, o prietenă de-a actriţei a mărturisit că actorul l-a ”înfiat” pe fiul lui Jojo. A., băieţelul lui Jojo, s-a ataşat de Paul într-atât încât azi nici n-ar putea sta departe unul de celălalt mai mult de câteva zile.

Ce nu ştiai despre actorul Paul Ipate? Câteva lucruri interesante despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor

Un motiv în plus ca cei doi actori să se mute împreună. Paul Ipate şi Jojo locuiesc într-un palat, la 35 de kilometri de Bucureşti, mai exact în comuna Lucianca.

Scandal uriaş! Paul Ipate, acuzat că ar fi ştiut dinainte probele de la duel

De câteva luni, câştigătorul mega-showului ”Ferma vedetelor” de la PRO TV s-a mutat, cu bagaje cu tot, în palatul pe care Jojo l-a construit pe vremea când era căsătorită cu bancherul I.G.

De fapt, casa le-a aparţinut celor doi, dar, după divorţul de la sfârşitul lui 2012, I. a plecat din domiciliul conjugal, lăsând-o pe cântăreaţă să locuiască acolo împreună cu fiul lor A., potrivit cancan.ro.