Paul McCartney, în depresie din cauza trupei Beatles:” Am început să beau”

De: Nicoleta Nicolae / 24.05.2016, 16:12
Paul McCartney, în depresie din cauza trupei Beatles:” Am început să beau”
Cântăreţul britanic Paul McCartney a mărturisit că a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles şi că s-a gândit chiar să renunţe definitiv la muzică.

Fostul membru Beatles a povestit că a început să bea mult după ce trupa din Liverpool a decis să se despartă în 1970, după cum a povestit în cadrul programului ‘Mastertapes’ difuzat de radio BBC.

„A fost foarte greu să faci ceva după Beatles. Ce mai putea urma? Eram deprimat. Şi încă sunt. E greu să te desparţi de prieteni de o viaţă, aşa că am început să beau”, a povestit el, potrivit Agerpres.

Trupa Beatles s-a destrămat oficial în 1970 după lansarea albumului ‘Let it be’. „Afacerile ne-au despărţit”, a recunoscut McCartney, care spune că despărţirea i-a provocat o depresie pentru că nu ştia dacă va mai continua să facă muzică. Pentru un timp a plecat în Scoţia unde a început să bea. McCartney a povestit că prima lui soţie, Linda, a fost cea care l-a determinat să depăşească această situaţie şi să formeze o nouă trupă, ‘Wings’.