Paul Newman isi incheie cariera de actor

Apropo.ro / 28.05.2007, 19:43
Paul Newman isi incheie cariera de actor
Binecunoscutul Paul Newman, in varsta de 82 de ani si-a anuntat retragerea de pe marile ecrane, informeaza cinematical.com. In cadrul emisiunii de joi a 'Good morning America' actorul si-a anuntat incheierea evolutiei sale de actor: 'Nu mai sunt in stare sa lucrez la nivelul la


Binecunoscutul Paul Newman, in varsta de 82 de ani si-a anuntat retragerea de pe marile ecrane, informeaza cinematical.com.

In cadrul emisiunii de joi a ‘Good morning America’ actorul si-a anuntat incheierea evolutiei sale de actor: ‘Nu mai sunt in stare sa lucrez la nivelul la care imi doresc’

‘Incepi sa iti pierzi memoria, increderea, capacitatea de a improviza. Deja este o carte inchisa pentru mine… Am facut-o timp de 50 de ani. Este suficient !’, adauga Paul.

Ultimul mare rol al lui Newman este cel din ‘Road to Perdition’ in care l-a interpretat pe John Rooney, un gangster irlandez.

Ultimul proiect al lui ar fi trebuit sa fie in ‘A Walk in the Woods’, acesta fiind considerat o reintalnire cu Robert Redford. Filmul care ar fi fost bazat pe cartea lui Bill Bryson este despre un scriitor care strabate salbaticiile americane impreuna cu cel mai bun prieten al sau.

Actrita Tiffani Thiesen, in varsta de 33 de ani, va juca intr-o noua aparitie TV, ‘Pandemic’, relateaza starpulse.com.

Cunoscuta pentru serialul de televiziune ‘Beverly Hills, 90210’ Tiffani va interpreta rolul unei doctorite aflate la conducerea unei echipe de la Centrul de Control si Prevenire a Bolilor Infectioase. Echipa condusa de ea va incerca descoperirea unui vaccin pentru a preveni raspandirea unei pandemii localizata in Los Angeles, oras aflat in carantina.

Serialul va fi difuzat sambata pe canalul Hallmark, incepand cu ora 20.

‘Traim vremuri in care pericolul ne pazeste la fiecare pas. In afara de faptul ca serialul este facut pentru e relaxa oamenii, ‘Pandemic’ ii va face sa fie mai precauti si constienti de ceea ce-i inconjoara’, declara Tiffany.

Alaturi de ea vor mai participa la filmari si French Stewart, Eric Roberts, Vincento Spano si Faye Dunaway in rolul guvernatorului Californiei.

Dennis Hopper va aparea de curand intr-un nou proiect semnat Quentin Tarantino, relateaza cinematical.com.

Pentru aceasta realizare Hopper se va alatura lui Michael Madsen, Eric Balfour precum si actorului/scenarist/regizor Larry Bishop.

Filmarile la ‘Hell Ride’ au inceput in primavara acestui an in Los Angeles iar lansarea va avea loc anul viitor.

Dennis Hopper este cunoscut publicului prin reusitele din ‘Easy Rider’, ‘Hoosiers’, ‘Blue Velvet’ si pentru realizarile mai putin semnificative: ‘Super Mario Bros.’, ‘Meet the Deedles’ si ‘Waterworld’.

Actorul Kevin Costner face un apel pentru inasprirea legilor care se refera la detinerea si uzul armelor de foc,relateaza starpulse.com.

Kevin sustine ca legiuitorii ar trebui sa fie mult mai duri cu propietarii armelor, cerand o legislatie mai impunatoare, astfel tragediile precum cea de la Universitatea Virginia-Tech (studentul Cho Seung-Hui a ucis 32 de persoane) nu vor mai avea loc.

Vanator impatimit, Costner declara: ‘Si eu sunt vanator dar cred ca ar trebui sa existe niste legi care sa restrictioneze uzul armelor. Nu vreau sa renunt la arma de vanatoare. Eu am motive destul de bune pentru a o folosi.Â’

Alex Torek

Tags: