Paul Newman, un alt actor bolnav de cancer

De: Dragos Tanase / 10.06.2008, 13:54
Paul Newman, un alt actor bolnav de cancer
Paul Newman, care in ianuarie a fost supus unei interventii chirurgicale necesara pentru salvarea vietii actorului, sufera de cancer pulmonar.

Paul Newman, care in ianuarie a fost supus unei interventii chirurgicale considerata de specialisti necesara pentru salvarea vietii legendarului actor, sufera de cancer pulmonar.

Starul, in varsta de 83 de ani, sufera de cancer pulmonar de mai multe luni, iar in mai a fost nevoit sa se retraga de pe postul de regizor al adaptarii romanului lui John Steinbeck, "Oameni si soareci".

Newman a renuntat la actorie anul trecut, dand vina pe faptul ca i-a slabit memoria. ("Paul Newman are cancer pulmonar", pe Mediafax.ro)

Patrick Swayze are cancer pancreatic

Actorul si dansatorul Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Dirty Dancing" si "Fantoma mea iubita", a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, dar, conform declaratiilor agentului sau, Annett Wolf, reactioneaza bine la tratament.

Wolf a declarat ca actorul, in varsta de 55 de ani, si-a continuat munca pe toata perioada tratamentelor, dezmintind astfel informatiile aparute in presa tabloida, conform carora Swayze este in stare grava si mai are doar cateva saptamani de trait.