Paul Scholes îsi încheie cariera internationala

Apropo.ro / 04.08.2004, 09:45
Paul Scholes îsi încheie cariera internationala
Mijlocașul echipei Manchester United, Paul Scholes, a anunțat, marți, ca a decis sa se retraga din echipa naționala a Angliei, pentru care a evoluat de 66 de ori. "Nu este o decizie pe care am luat-o pe moment. Ma gîndeam la aceasta varianta de mai mult timp", a declarat

Mijlocașul echipei Manchester United, Paul Scholes, a anunțat, marți, ca a decis sa se retraga din echipa naționala a Angliei, pentru care a evoluat de 66 de ori.

„Nu este o decizie pe care am luat-o pe moment. Ma gîndeam la aceasta varianta de mai mult timp”, a declarat Scholes pentru site-ul oficial al clubului englez.

Scholes, în vîrsta de 29 de ani, a jucat ultima data pentru echipa Angliei pe 24 iunie, în partida cu reprezentativa Portugaliei, din sferturile de finala ale Euro-2004.

„Mi-am început cariera internaționala în 1997 și am profitat din plin de șapte ani de fotbal la cel mai înalt nivel. Am jucat în cele mai importante competiții, cu unii dintre cei mai buni jucatori din lume și sub comanda celor mai buni antrenori”, a afirmat mijlocașul englez.

Mediafax