Paul Walker va apărea în „Furios și iute 7”

De: Carmen Ulian / 25.03.2014, 13:45
Paul Walker va apărea în
Actorul Paul Walker, decedat într-un tragic accident de automobil produs pe 30 noiembrie 2013, va apărea în cel de-al șaptelea opus al francizei "Furios și iute" cu ajutorul programelor de grafică digitală.

Studiourile Universal au anunțat că filmările pentru ce-al de-al șaptelea film din această serie cinematografică vor continua în ciuda morții lui Paul Walker, unul dintre protagoniștii francizei. Acele scene vor fi realizate fără actor, cu ajutorul a patru dubluri și a imaginilor digitalizate, informează lefigaro.fr.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Paul Walker mai avea de filmat aproape jumătate din totalul scenelor sale din acest film. După moartea starului hollywoodian, producătorii au luat decizia de a menține proiectul și de a finaliza pelicula potrivit scenariului original. Presa americană vorbea la un moment dat despre înlocuirea actorului decedat cu fratele său, Cody Walker, însă zvonul a fost infirmat.

Producătorii americani au optat în schimb pentru patru dubluri și pentru imagini generate pe computer. Specialiștii în această tehnologie se vor baza pe scenele deja turnate, pentru a „împrumuta” dublurilor chipul starului decedat, cu ajutorul graficii digitalizate.

Citește mai multe detalii despre apariția lui Paul Walker în distribuția filmului „Furios și iute 7”, pe Mediafax.ro