Paula Chirilă, eliminată din ”Ultimul Trib”: ”Au existat nişte trădări foarte urâte” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 22.10.2018, 11:02
Paula Chirilă, eliminată din ”Ultimul Trib”: ”Au existat nişte trădări foarte urâte” - FOTO
Paula Chirilă a fost eliminată, aseară, din ”Ultimul Trib”, în urma duelului împotriva cameleonului Cosmin Pădureanu. ”E foarte interesant să vezi cum se transformă omul când îşi doreşte ceva, lasă toate principiile deoparte şi face nişte lucruri pe care în mod normal, în alte condiţii, nu le-ar fi făcut niciodată”, a spus aceasta la final. Ziua a început cu emoţii pentru ambii duelişti, iar dacă pentru Cameleoni presiunea era majoră pentru că riscau să rămână în trei oameni, pentru Paula dezamăgirea a venit în urma unor declaraţii ale colegilor Lemuri care i-au reproşat că nu a dat totul la probe. ”Cred că Paula s-a resemnat, simţea presiunea asta, că vor să o elimine din grupul vesel”, a spus Daniela Crudu, cea care s-a apropiat cel mai mult de Paula.

În proba de Eliminare, Paula şi Cosmin au avut de parcurs un traseu pentru a ridica un coş în care apoi, de la distanţă, să arunge saci de nisip, ca la un meci de baschet. Paula Chirilă a reuşit să se păstreze aproape de adversarul său în prima parte a traseului, în ciuda faptului că a mărturisit că se simte dezavantajată în faţa înălţimii lui, dar şi a echilibrului dobândit în cariera de cascador. Din păcate, la jumătatea traseului, actriţa s-a blocat la o trecere la care trebuia să înainteze agăţată doar în mâini de o bârnă, astfel că Pădureanu a câştigat proba, iar Cameleonii au rămas în formula de patru oameni.

”Cred că Sorana e următoarea, e cel mai puţin pregătită pentru competiţie din cei rămaşi. Sorin este unul dintre puţinii oameni coerenţi, un om cu suflet cald, care a avut o vorbă bună mereu. Pe el şi pe Ioana i-am simţit extrem de oneşti şi am simţit că şi ei văd ce se întâmplă în jur, că aici totul este de faţadă, nu cred că simte vreunul că şi-a făcut un prieten pe viaţă aici. Mi-a părut rău că am lăsat-o pe Daniela acolo singură şi accidentată. Ioana e o tipă echilibrată, bine dotată fizic, o să ajungă departe. Ionuţ, care e foarte puternic, e cel mai capabil să ajungă cât mai departe şi nu are nevoie decât de el. Restul s-au agăţat de el câştigând simpatia, oferind nişte favoruri, e foarte interesantă emisiunea aceasta şi să vezi cum se transformă omul când îşi doreşte ceva, lasă toate principiile deoparte şi face nişte lucruri pe care în mod normal, în alte condiţii, nu le-ar fi făcut niciodată. Dima este un lup tânăr care îşi doreşte să fie considerat puternic, dar Ionuţ nu îşi doreşte, el este, fără să facă prea mare efort.

Dar Dima îi suflă în ceafă şi îl mai ia ameţeala când i se spune Căpitan, îl vezi cum se simte bine. Din câte am înteles eu, au existat nişte trădări foarte urâte şi dacă un om face lucrul acesta o dată, o va face şi a doua oară. Pentru Dima ar fi bine să fie puţin mai conştient de ceea ce se întâmplă cu el şi de ceea ce face, să nu se mai arunce cu capul înainte”, a spus Paula.

În acest timp, la vilă, Lemurii au găsit caietul pe care Crocodilii făceau pariurile referitoare la dueluri, iar Ioana şi-a dat seama cu regret că aceştia nu au trimis-o la duel pentru că era puternică, aşa cum au justificat ei, ci mai degrabă pentru că nu o mai voiau în echipă. Reacţia Lemurilor a fost însă cel mai bun antidot, iar Daniela Crudu, în ciuda faptului că a fost nevoită să îşi pună mâna în ghips după accidentarea de la ultima probă de Teritoriu, şi-a petrecut ziua cu Ioana la piscină. ”Mă simt foarte prost, n-am mai fost niciodată în postura asta, să nu pot să ajut sau să mă descurc singură”, a spus Daniela.

În aşteptarea jocului Căpitanilor, Crocodilii s-au luptat cu nucile de cocos de pe insula pustie şi au început să observe probleme din interiorul echipei. ”Nu prea avem o legătură frumoasă, nu ştim ce ne aşteaptă în viitor”, a mărturisit Lola Crudu.
Pentru jocul Capitanilor, Crocodilii au aflat cu dezamăgire că trebuie să îşi schimbe căpitanul, iar Daniel Chiru a fost desemnat să îi ţină locul lui Alex Filip doar pentru această probă. Sorin Brotnei a fost trimis să reprezinte Lemurii în condiţiile în care Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofim sunt accidentaţi. ”Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!”, a glumit Sorin. Tot prin eliminare şi-au ales şi Cameleonii un lider – cu o fată în echipă, cu Silviu Mircescu accidentat şi Cosmin Pădureanu la duel, Silviu Geandră a fost ales pentru jocul Căpitanilor. 

”Mi-aş dori foarte tare să câştig proba şi să avem voie să sunăm acasă. Mi-aş dori foarte tare să sun acasă şi să îmi aud copiii”, a povestit Daniel Chiriţă, în timp ce Silviu Geandră şi Sorin Brotnei au mărturisit că orice victorie ar fi importantă pentru moralul echipelor lor, iar o legătură cu cei dragi de acasă ar fi ”hrană pentru suflet”.
Recompensa a fost o cină într-un restaurant, iar cel care a reuşit să îşi scoată echipa în oraş a fost noul căpitan Daniel Chiriţă, după o probă de echilibru incredibil de dificilă. Mai mult, la jumătatea traseului, cei trei au aflat că efortul lor va fi răsplătit şi cu un bonus mult dorit: un telefon acasă pentru fiecare dintre membrii echipei câştigătoare. ”Am simţit ca îmi e adresat bonusul acesta… Nu e deloc plăcut sentimentul acesta, de a fi departe când soţia mea e însărcinată, mai ales că e primul copil”, a mărturisit Sorin Brotnei. Silviu Geandră a fost şi el la fel de afectat de ratarea şansei de a-I auzi pe cei dragi. ”Aş fi sunat-o pe Gabi să îi spun că am să continui lupta pe care am început-o în doi”, a spus Silviu.

La aflarea veştii că Paula a pierdut duelul, Lemurii au recunoscut că surpriza, pentru ei, ar fi fost ca ea să se întoarcă. În plus, Sorana a mărturisit chiar că în acest duel a fost de partea lui Cosmin. ”Pentru mine, Cosmin are o altă însemnătate. Mi-a fost tour-manager, am lucrat ani de zile cu el, e un om care pentru mine înseamnă foarte mult, n-am ce face, Cosmin e un om la care ţin”, a spus Sorana.

Şi în sat a fost o adevărată sărbătoare la întoarcerea lui Cosmin. ”Are un farmec aparte, iar femeile de aici îl adoră şi reuşeşte să obţină mai uşor mâncare de la ele”, a spus Oana Dedeu.

De partea cealaltă, Crocodilii au plecat de pe insula pustie la restaurant, unde au avut parte nu doar de o masă îmbelşugată, ci şi de un dansuri tradiţionale şi cântece. ”De la orez cu orez să ai parte de o degustare care îţi dă peste cap toate simţurile, a fost Paradis!”, a spus Mircea Zamfir.

Momentul cel mai aşteptat, cel în care Crocodilii au putut să sune acasă, a fost însă şi cel mai dureros al serii, iar pe măsură ce şi-au auzit rudele, au fost cu toţii cuprinşi de lacrimi. ”Toată lumea ştia pe cine vrea să sune, fraţi, copii, atunci mi-am dat seama că era o singură persoană cu care aş fi vrut să vorbesc şi nu mai am cum – mama mea. E atât de greu încât nu pot să descriu”, a spus Cornelia Condeescu, cea care a aflat că mama sa a pierdut lupta cu boala chiar în ziua în care a ajuns în Madagascar.

Dacă vor fi destabilizaţi Crocodilii de aceste emoţii sau dacă şi-au tras şi mai multă putere din mesajele celor de acasă, telespectatorii pot vedea joia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.