Paula Chirilă ia lecţii de parenting de la triburile din Madagascar: ”Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei”

De: Cristiana Trifu / 20.09.2018, 11:51
Paula Chirilă ia lecţii de parenting de la triburile din Madagascar: ”Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei”
Primiţi cu multă căldură în satul tradiţional din Madagascar, ”Lemurii” au fost din nou uimiţi de simplitatea vieţii acestora şi chiar au admis că au multe de învăţat de la ei, după cum telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cea care i-a ghidat pe ”Lemuri” pas cu pas a fost Voula, şefa tribului, în vârstă de 60 de ani, mai ales că ceştia au fost primii străini care au venit vreodată să locuiască în acest trib. ”Se vedea clar că toată lumea o venerează şi că nimeni nu îi iese din cuvânt”, a remarcat Dorian Popa. La scurt timp însă, copiii din sat i-au acaparat pe cei şapte, aşa că a început o joacă generală.

”Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei, copiii din Madagascar zburdă peste tot, nu stă nimeni cu gura pe ei: Copiii aceştia erau pe burtă, cu gura în nisip şi nu aveau nicio problemă, noi ne facem griji şi dacă pune mâna pe pisică”, a spus Paula Chirilă, în timp ce Sorana a reuşit să îi înveţe pe cei mici să cânte ”Podul de piatră”.

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, telespectatorii vor afla în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.
În continuare, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.

Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.