Paula Chirilă, pentru a doua oară la duel! Îl înfruntă pe Cosmin Pădureanu în ”Ultimul Trib”

De: Alexandra Necsoiu / 19.10.2018, 13:19
Paula Chirilă, pentru a doua oară la duel! Îl înfruntă pe Cosmin Pădureanu în ”Ultimul Trib”
În ciuda alianţei făcute pentru a-i destabiliza pe Crocodili, Cameleonii şi Lemurii au pierdut seara trecută jocurile de Nominalizare şi Salvare, astfel că au fost nevoiţi să desemneze câte un om pentru Duelul care va avea loc astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima dimineaţă pe insula pustie din Madagascar Crocodili s-au trezit cu gândul la răzbunare, după ce la ultima luptă pentru Teritoriu, Cameleonii şi Lemurii s-au aliat împotriva lor. ”A fost groaznic din toate punctele de vedere. E ca în viaţă, dacă nu eşti puţin pervers, nu o duci bine… dar învăţăm şi noi!”, a spus Roxana Chiperi.

După sosirea în Madagascar, Crocodilii şi-au impus supremaţia şi au reuşit două săptămâni la rând să câştige proba de Teritoriu, aşa că s-au bucurat de viaţa uşoară de la vila de lux. Dorinţa de a-i scoate din confort şi de a-i destabiliza pe sportivi, i-a determinat pe Cameleoni şi Lemuri să îşi unească forţele în ultima ediţie a emisiunii ”Ultimul Trib”, iar planul lor a dat roade spre supărarea Crocodililor. ”M-am supărat foarte tare pentru că cele două echipe s-au aliat împotriva noastră, doar aşa au putut să ne bată. Am fost foarte traumatizată când am mers la Alex şi mi-a spus că de cinci minute nu îşi mai simte picioarele”, a spus atunci Roxana Chiperi.

Ajunşi pe insula pustie, aceştia au fost nevoiţi să se mulţumească, aşa cum au făcut-o şi alţii înainte a lor, cu un trai modest, cu mese formate mai mult din orez şi nucă de cocos şi cu nopţile petrecute sub cerul liber. Noile condiţii i-au făcut însă să se gândească la un plan de răzbunare. ”Nu sunt obosit, sunt foarte înrăit! Îi distrugem pentru ce s-a întâmplat! O să îi scot eu din concurs, unul câte unul”, a spus supărat Alex Filip, căpitanul echipei roşii.
Prima întâlnire a echipelor a fost la jocul de Nominalizare, la care însă Daniela Crudu nu a putut participa după ce la jocul de Teritoriu a căzut pe o mână şi s-a rănit grav. Cameleonii, cei rămaşi în doar patru oameni, au reuşit să evite în ultima clipã o eliminare după ce s-au clasat pe primul loc, în timp ce Crocodilii au reuşit să se salveze la limită, astfel că Lemurii s-au văzut puşi în faţa unei noi nominalizări. Sorin Brotnei, cel care blocat într-o sferă a trebuit să îşi ghideze colegii legaţi la ochi printr-un labirint, a reuşit să atragă supărarea colegilor după ce ar fi dat instrucţiuni încurcate. De altfel, Sorin şi-a asumat acest lucru, dar cu toate acestea, echipa a decis să facă o altă nominalizare.

”O să fie o surpriză, să vedem ce se întâmplă, pentru că ce spun ei nu e acelaşi lucru cu ce se întâmplă când sunt puşi în faţa faptului împlinit. Am observat că totul pleacă de la cum încep votările, se gândesc pe cine să nominalizeze ca să nu se supere cineva… Nu înţeleg… fă ce simţi tu”!, a spus Daniela Crudu înainte de ceremonie.
Pentru a doua oară la rând, Paula Chirilă a fost cea nominalizată la Duel de coechipierii săi, care i-au reproşat faptul că nu a putut să ajute echipa din cauza accidentărilor sale. ”Eu am intrat în concursul acesta conştientă de faptul că oamenii mai şi ies…”, a spus Paula.

Lemurii s-au întors la vilă într-o stare de tensiune în urmă discuţiilor apărute la Nominalizare. ”Sorana nu ştiu cât va mai rezista, cred că ea va fi următoarea propusă la Duel. Ar fi fost şi de data asta, dar Dima e mai apropiat de ea, iar Ioana dacă ar fi făcut asta, ar fi deschis o cutie a Pandorei. Şi Sorin ar fi vrut să o nominalizeze tot pe ea, dar o va face data viitoare”, a spus Paula. Iar Sorana a mărturisit şi ea că se aştepta să primească două voturi de la Daniela şi Paula.

De partea cealaltă, Crocodilii şi Cameleonii au continuat lupta pentru jocul de Salvare, miza fiind foarte mare în echipa albastră, rămasă cu doar patru membri. Ca urmare, pentru următorul joc, concurenţii au fost împinşi de colegii lor într-un leagăn imens din care aruncau mingi de plastic în coşuri pentru a înscrie cele mai multe puncte. Cel mai negru scenariu al Cameleonilor s-a adeverit însă, iar Crocodilii au reuşit să se salveze, astfel că cei patru concurenţi s-au văzut puşi din nou în faţa pupitrului de Nominalizare. ”N-avem ce să mai spunem… Chiru s-a simţit şi el în sfârşit ca acasă, a fost pe teren”, a încercat Silviu Mircescu să facă haz de necaz. 

Decizia de Nominalizare a fost gândită raţional de cei patru membri ai echipei Cameleonilor, iar cascadorul Cosmin Pădureanu a fost cel desemnat să meargă la duel, în speranţa că va fi primul membru al echipei care va reuşi să rămână în concurs. ”În echipa noastră a fost mereu cineva care s-a autopropus, el este puternic şi probabil că şi el s-a săturat să trimitem oameni la duel şi să nu se mai întoarcă, vrea să oprească şirul acesta”, a spus şi Silviu Geandră.

Întorşi în teritorii, concurenţii au aflat că a doua zi îi aşteaptă şi o probă de căpitani, care le poate aduce un nou avantaj, astfel că fiecare trib a încercat să desemneze un om care să aibă şanse maxime de succes. Crocodilii au aflat cu dezamăgire că trebuie să îşi schimbe căpitanul, iar Daniel Chiru a fost desemnat să îi ţină locul lui Alex Filip doar pentru această probă. Sorin Brotnei a fost trimis să reprezinte Lemurii în condiţiile în care Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofim sunt accidentaţi, în timp ce Cameleonii au ales şi ei prin eliminare – cu Silviu Mircescu accidentat şi Cosmin Pădureanu la duel, Silviu Geandră a fost ales pentru jocul Căpitanilor.

Cum se vor descurca Paula Chirilă şi Cosmin Pădureanu la Duel şi cine va reuşi să câştige proba Căpitanilor, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.