Paula Chirilă, primele dezvăluiri după divorţ: „Am ţinut ascuns, nu stiu cum s-a aflat. Sunt foarte confuză”

De: Cristiana Trifu / 08.12.2017, 10:24
Paula Chirilă, primele dezvăluiri după divorţ:
Fosta prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu! Paula Chirilă a făcut primele declaraţii după divorţ.

Paula Chirilă a anunţat că este o femeie singură

„E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărţit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ţinut cumva ascuns, nu ştiu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă.

Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec şi să mă afund în muncă în perioada asta şi încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitor, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privinţa ei. Suntem prinşi, să zic aşa”, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj. Timp de zece ani, actriţa a făcut naveta Bucureşti-Cluj pentru a-şi păstra familia, care a fost pe punctul de a se destrăma în urmă cu un an. A reuşit să treacă peste infidelităţi şi distanţă. Prezentatoarea a făcut tot posibilul să-şi salveze căsnicia, dar se pare că efortul a fost în zadar.

Vedeta a renunţa la verighetă şi a declarat că este liberă. Din cauza problemelor în amor, Paula Chirilă a slăbit peste 10 kilograme.