Paula Chirilă, revoltată: ”M-au sacrificat, acesta este adevărul!”

De: Alexandra Necsoiu / 06.10.2018, 15:59
Paula Chirilă, revoltată: ”M-au sacrificat, acesta este adevărul!”
Supărată că a fost trimisă la duel de către colegii săi, aseară, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, la Antena 1, Paula Chirilă şi-a adunat toate forţele pentru a câştiga lupta şi a le demonstra acestora că merită să rămână în Madagascar.

”M-au sacrificat, acesta este adevărul, au lăsat răniţii în spate. Nu am ce comenta mai mult… Am vrut să îi am lângă mine pe Daniela, pentru că pe ea o simt aproape de sufletul meu, şi pe Ionuţ, chiar dacă el m-a nominalizat primult, pentru că eu cred în puterea lui de motivare”, a spus Paula Chirilă înainte de a intra în cursă, deşi se teme de înălţime.

”M-am gândit că e posibil să pierd, dar dacă nu e aventură, nu e Madagascar! O să fac tot ce o să pot să câştig şi am mari aşteptări de la mine!”, a spus şi Ema Şerban, care lucrează pentru o multinaţională din Bucureşti, iar în timpul liber face salturi cu paraşuta la mitinguri aviatice şi concursuri, alături de echipa de fete din lotul naţional al României.

Astfel, cele două fete au fost cocoţate în două coşuri suspendate, din care au fost nevoite să se tărască pe două funii agăţate la înălţime sprijindu-se doar pe câteva plăci de lemn. În timp ce Paula a avut nevoie de mult timp pentru pauze şi pentru a-şi reveni din panică, obişnuită cu înălţimile, Ema a părut iniţial să meargă mult mai repede. Echilibrul şi graba au făcut însă ca aceasta să se răstoarne şi să ia jocul de la capăt de trei ori, oferindu-i Paulei tot timpul necesar pentru a încheia toate etapele şi pentru a câştiga Duelul.

”Am învăţat o lecţie foarte importantă – să nu subestimez pe nimeni! M-a umilit!”, a mărturisit Ema, cea care nu se aştepta să îşi încheie atât de repede cursa în Madagascar. Nici colegii ei nu se aşteptau ca ea să nu se întoarcă în sat şi chiar făcuseră rost şi de o mică sticlă de rom pentru a sărbători victoria, ba chiar au insistat că Silviu Mircescu şi Oana Dedeu ar face o glumă proastă. ”Tot ce am făcut azi de mâncare, am făcut pentru şase, nu pot să cred…”, a spus şi Cosmin Pădureanu dezamăgit de această pierdere.

La fel de mare a fost surpriza şi în teritoriul Lemurilor, care nu se aşteptau ca Paula să se întoarcă! Aceştia au îmbrăţişat-o de bun-venit, însă în curând au apărut şi scepticii. ”Dacă aş fi răutăcios, aş zice ”, a remarcat Ionuţ Iftimoaie.

În scurt timp, echipele s-au animat din nou după ce au aflat că va avea loc o nouă probă a Căpitanilor, la care premiul cel mare este o masă copioasă cu tot ceea ce visează toţi de când au ajuns în Madagascar. Mai puţin îngrijoraţi de mâncare, pentru Crocodili problema a fost căpitanul Alex Filip, căruia Mircea Zamfir îi contestă poziţia, fără să aibă însă vreun sprijin din partea celorlalţi colegi. Silviu Mircescu a plecat din sat către joc alături de Oana Dedeu şi Mirel Magop, spre nemulţumirea lui Cosmin Pădureanu şi Silviu Geandră, care şi-ar fi dori şi titulatura şi prezenţa pe teren, în timp ce pe insula pustie Dima Trofim a luat locul căpitanului rănit şi a plecat însoţit de Sorin Brotnei şi Ionuţ Iftimoaie. Proba Capitanilor s-a dovedit a fi una de măiestrie şi testare a răbdării, dar şi a echilibrului, cei trei fiind puşi să ţină în tensiune cu ajutorul unei sfori o tablă de şah, până ce ajungeau în anumite puncte în care puteau ridica noi recompense.

Dima Trofim a fost cel care a reuşit să încheie cursa primul, în ciuda faptului că a ales cea mai diferită tehnică – s-a mişcat cât a putut de încet, pentru a nu fi nevoit să înceapă cursa de la capăt de fiecare dată când pierdea echilibrul tablei de şah. ”Aveam nevoie de o astfel de seară pentru psihicul nostru, pentru bunăstarea echipei!”, a spus Sorana după ce băieţii s-au întors pe insulă victorioşi cu masa pregătită. Iar după un adevărat festin, starea de spirit s-a schimbat complet, mai ales că Daniela a primit şi salteaua care i-a asigurat un somn liniştit. 

De partea cealaltă, Cameleonii au revenit în sat pentru a se apuca să pregătească cina, stropită la final de câteva beri primite drept cadou de la Lemurii care au văzut deja cum e viaţa la sat. Cu un om în minus, Cameleonii şi-au jurat să lupte cât pot de mult pentru a evita să mai piardă un om. ”Mâncăm nisip, nu contează, numai să câştigăm de acum fiecare concurs!”, a spus Silviu Mircescu. Dacă vor reuşi să îşi ducă planul la bun sfârşit şi să evite o nouă eliminare, telespectatorii pot vedea săptămâna viitoare, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.