Paula Chirilă şi secretul tenului perfect

De: Nicoleta Nicolae / 05.07.2014, 08:00
Paula Chirilă şi secretul tenului perfect
Paula Chirilă are un ten de invidiat pe care îl păstrează proaspăt numai cu ajutorul cremelor naturale făcute de ea, acasă.

„Nu imi mai iau creme din comert de ani! Prefer produsele naturiste si imi prepar singura amestecuri care ma ajuta sa imi reimprospatez fata dupa fardurile puternice pe care trebuie sa mi le aplic in emisiune sau pe scena de teatru! Reteta mea miraculoasa consta intr-un amestec de acid hialuronic, Vitamina C, glicerina, ulei de masline si ulei de migdale! Va spun sincer ca este o minune pentru ten si, poate tocmai de aceea, prietenele mele s-au inscris pe lista sa le dau si lor crema minune!”, a declarat actrita.

Din toamnă, Kanal D te pune în faţa unui fenomen TV care provoacă hohote de râs, o terapie de bună dispoziţie de neratat, mai ales dacă ai avut o săptămână stresantă la serviciu. Show-ul „DISCOTE-K” depăşeşte orice limită a imaginaţiei! Protagoniştii show-ului vor fi Paula Chirilă, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionuţ Toader, Vlad Corbeanu, Ionuţ Niculae şi Alina Rotaru, iar gazda emisiunii este Răzvan Alexe „KREM”. Emanuel Pârvu semnează regia show-ului „DISCOTE-K”.