Paula Chirilă şi secretul tenului perfect. Reţeta miraculoasă

Redacția / 26.07.2018, 10:45
Paula Chirilă şi secretul tenului perfect. Reţeta miraculoasă
Paula Chirilă are un ten de invidiat pe care îl păstrează proaspăt numai cu ajutorul cremelor naturale făcute de ea, acasă.

„Nu îmi mai iau creme din comerţ de ani! Prefer produsele naturiste şi îmi prepar singură amestecuri care mă ajută sa imi reimprospatez fata dupa fardurile puternice pe care trebuie sa mi le aplic in emisiune sau pe scena de teatru! Reteta mea miraculoasa consta intr-un amestec de acid hialuronic, Vitamina C, glicerina, ulei de masline si ulei de migdale! Va spun sincer ca este o minune pentru ten si, poate tocmai de aceea, prietenele mele s-au inscris pe lista sa le dau si lor crema minune!”, a declarat actriţa pentru apropotv.ro.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj. Timp de zece ani, actriţa a făcut naveta Bucureşti-Cluj pentru a-şi păstra familia, care a fost pe punctul de a se destrăma în urmă cu un an. A reuşit să treacă peste infidelităţi şi distanţă. Prezentatoarea a făcut tot posibilul să-şi salveze căsnicia, dar se pare că efortul a fost în zadar. După divorţul de Marius Aciu, Paula Chirilă, în varsta de 42 de ani, recunoşte că a suferit de depresie.