Paula Herlo s-a îndrăgostit de Rimini

Apropo.ro / 01.08.2012, 06:00
Paula Herlo s-a îndrăgostit de Rimini
Corespondenţii Ştirilor PRO TV şi-au încărcat bateriile pentru un nou sezon al emisiunii România, te iubesc! Paula Herlo s-a relaxat la Rimini, iar Rareş Năstase a străbătut 2500 de km prin ţară.

Corespondenţii Ştirilor ProTv Paula Herlo şi Rareş Năstase s-au întors de curând din vacanţele la care au visat un sezon întreg al emisiunii „România, te iubesc!”. Pentru prima dată, Paula şi-a petrecut vacanţa alături de familia fratelui ei, iar Rareş s-a bucurat de prima vacanţă în patru. „Am ales ca destinaţie Rimini pentru că-mi doream mare, plajă şi linişte. Le-am găsit pe toate acolo”, a mărturisit Paula, care într-una din zile a dat o fugă şi în San Marino.

Rareş Năstase, prima vacanţă în patru

În timp ce Paula şi-a încărcat bateriile peste hotare, Rareş a străbătut nu mai puţin de 2500 de km prin România. „A fost prima vacanţă în patru, alături de cei mici, Sophia şi Dominic. Ne-au plăcut în mod deosebit în Munţii Apuseni, zona Sibiului, dar şi sudul ţării, la Cazanele Dunării, unde am găsit nişte peisaje de vis”, a declarat corespondentul Ştirilor ProTv.