Paula Seling a filmat un videoclip în Grecia pentru piesa „Acasă”

Apropo.ro / 07.11.2014, 11:13
Paula Seling a filmat un videoclip în Grecia pentru piesa
Paula Seling este de-o complexitate muzicală de neegalat, iar acest aspect o face să fie în topul adevăraţilor interpreţi din România.
Ne-a reprezentat de două ori la Eurovision, a lansat, cu puţin timp în urmă, single-ul „Solo”, iar acum revine cu un videoclip de excepţie, pentru o piesă de suflet, intitulata „Acasă”. 
 
Materialul video a fost filmat în România şi Grecia. În plus, cadrele cu natura au fost filmate în Patagonia şi îi aparţin lui Adam Colton, care a fost foarte amabil şi a permis folosirea acestora şi în clipul artistei.
 
 
 
 
„Piesa „Acasă” am scris-o fără să îmi propun, a fost inspirată de starea de dor, de dorinţa de întoarcere la echilibru, la iubire, la Dumnezeu. A venit…de nicăieri. Are două semnificaţii: una se referă la ceea ce simte şi înţelege fiecare dintre noi despre locul pe câte îl numeşte „acasă”, dar şi despre întoarcerea la Dumnezeu, când „acasă” este o stare de bine. Am lucrat la orchestraţie cu Andrei Tudor, profesorul meu de Compoziţie de la Conservator, dar şi colegul meu de scenă. Nu are nici un scop comercial, nu mă aştept să fie difuzată nicăieri, este unul din cântecele scrise din dorinţa de a vindeca ceva, în suflet, atunci când are nevoie de linişte şi de o viziune în echilibru asupra lumii”, spune Paula Seling.