Paula Seling a găsit “Pansamentul” dragostei

De: Nicoleta Nicolae / 02.04.2013, 11:54
Paula Seling a găsit  “Pansamentul” dragostei
Dacă muzica este alinarea sufletului, cea mai nouă melodie semnată Paula Seling este un adevărat balsam pentru toţi cei pentru care dragostea ar fi putut însemna o nesfârşită primăvară.

Single-ul „Pansament” ne aduce aminte că, uneori, dragostea ajunge la final, iar poveşti ce păreau să dureze o viaţă se destramă în câteva clipe, iar dorul, durerea şi suferinţa iau locul bucuriei de a fi împreună cu jumătatea ta.

Citeşte şi Cu cine trebuie să vorbeşti ca să-ţi cânte Paula Seling!

„Piesa reprezintă o colaborare cu nişte oameni cu care am înregistrat un alt succes cu ani în urma – Cat Music şi Marius Moga (piesa „Timpul/ La radio se anunţă ploi”) , dar şi cu o echipă nouă şi extrem de talentată: Adda Moldovan, Ovidiu Stănescu, Ionuţ Vasilache, Romeo Bejan şi Alex Cotoi.”, povesteşte Paula.

Paula Seling

„Piesa este directă, clară, de dragoste, am reţinut-o din prima clipă când mi-a fost prezentată, e o poveste de iubire între oameni care-şi doresc mult să rămână împreună, chiar dacă viaţa în doi îi supune unor teste. În câteva cuvinte: dependenţă, iubire, luptă, dorinţă, voinţă, suflet, suferinţă, inimă, pansament pentru suflet. ”, continuă Paula.
„Pansament”, cea mai nouă piesă a frumoasei artiste, este cu siguranţă mai mult decât o piesă de dragoste, este un sfat şi un avertisment pentru toţi cei care trăiesc o poveste de iubire.