Paula Seling, dezvăluiri din viaţa personală, despre soţul ei şi copii

De: Nicoleta Nicolae / 05.05.2015, 10:55

Paula Seling, dezvăluiri din viaţa personală, despre soţul ei şi copii
Paula Seling este una dintre cele mai discrete prezenţe de la noi. Artista evită să vorbească în public despre viaţa ei privată.

Cu toate acestea, ea şi-a deschis sufletul pentru echipa Antena Stars şi a vorbit despre familie şi despre soţul ei, Radu Bucura.

Paula Seling s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soţ în liceu, iar peste ani, viaţa  i-a pus, din nou, faţă în faţă. „Eu l-am cunoscut pe soţul meu când eram în clasa a 10-a. Prima oară când m-am îndrăgostit, scriam scrisori. El a fost primul om care m-a făcut să visez tot timpul. El era la Braşov,  eu la Baia Mare. Ne-am întâlnit peste 10 ani în Bucureşti, aveam încă poze cu el. Cum l-am abordat eu, aproape că uitasem, m-am dus la el şi i-am zis: mie imi place de tine, el a ţinut minte chestia asta, ceea ce pe mine m-a amuzat”, a declarat Paula Seling la Antena Stars.

Discreţia este cuvântul care o caracterizeată cel mai mult pe artistă. „Partea cu copiii este de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum asta nu înseamnă că suntem defecţi”, a completat artista.