Paula Seling nu se mai poate opri din plâns! “Universul se va răzbuna”

Apropo.ro / 09.09.2013, 10:25

Paula Seling nu se mai poate opri din plâns! “Universul se va răzbuna”
Paula Seling este devastateă! Artista mărturiseşte că a vrut să stea deoparte de problema câinilor fără stăpâni, dar un clip a făcut-o să îşi iasă din minţi.

Cântăreaţa a urmărit câteva imagini şocante în care maidanezii erau pur şi simplu arşi de vii, iar acest lucru a îngrozit-o. Paula Seling a povestit că a rămas surprinsă în mod neplăcut văzând de câtă cruzime pot fi in stare oamenii.

“Am vrut sa ma tin departe de aceste ganduri, insa nu pot sa nu plang cand vad ce trebuia sa fie OMUL si ce a ajuns… Oamenii au inceput sa arda cainii de vii! Dumnezeule!!  NIMENI nu are dreptul sa faca asa ceva si toti cei care ganditi ca e normal ce se intampla inseamna ca nu aveti Dumnezeu! Universul se va razbuna la un moment dat!”, a scris Paula Seling pe Facebook. Prietenii virtuali ai artistei i-au lăsat sute de mesaje drept răspuns.

“Felicitari, Paula! Pentru ca pe langa faptul ca gandesti… ai si suflet! E cam rar azi…”, “E groaznic ce se intampla! Sper sa plateasca pentru ce a facut!”, “Este infiorator ca se intampla asa ceva si nu se iau masuri care sa imbunatateasca situatia. Asta-i Romania noastra”, i-au scris fanii artistei pe celebra reţea de socializare.