Paula Seling și Ovi reprezintă România la Eurovision 2014!

Apropo.ro / 02.03.2014, 13:00
Paula Seling și Ovi reprezintă România la Eurovision 2014!
Piesa "Miracle", interpretată de Paula Seling și Ovidiu Cernăuțeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuțeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg și Frida Amundsen.

Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa „Miracle”, câștigătoare a finalei selecției naționale a Eurovision, care s-a desfășurat sâmbătă seară, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, și a fost difuzată în direct la TVR.

Piesa „Miracle”, interpretată de Paula Seling și Ovidiu Cernăuțeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuțeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg și Frida Amundsen.

 

 

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfășura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internațională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai și va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Melodia „Miracle”, care va reprezenta România la Eurovision, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) și prin televoting (50%).

Juriul selecției naționale a Eurovision a fost format din: Mădălin Voicu (președintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes și Bobby Stoica.