Paulo Sergio Brito este noul antrenor al echipei CFR Cluj

De: Marian Andrei / 30.10.2012, 10:30
Paulo Sergio Brito este noul antrenor al echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany a declarat, ieri, că noul antrenor al echipei este portughezul Paulo Sergio Bento Brito, unul dintre motivele care a stat la baza numirii tehnicianului lusitan, fiind dorința acestuia de a obține performanțe în cupele europene.

Conducerea CFR Cluj a încercat să obțină inițial serviciile lui Conceicao, dar antrenorul echipei Olhanense a cerut mai mult timp de gândire, astfel că oficialii clujeni au optat pentru Paulo Sergio, tehnician liber de contract. Acesta va antrena echipa CFR Cluj până la finalul acestui sezon.

Paulo Sergio Brito, în vârstă de 44 de ani, a antrenat echipele Olhanense, Santa Clara, Beira-Mar, Pacos Ferreira, Vitoria Guimaraes, Sporting Lisabona și, ultima dată, Hearts of Midlothian, alături de care a câștigat Cupa Scoției în 2012.

Tehnicianul Ioan Andone și-a încetat, miercurea trecută, colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formația ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I. După rezilierea contractului lui Andone, Arpad Paszkany a declarat că are o „listă scurtă” de 12 tehnicieni, precizând că viitorul antrenor al echipei va fi în proporție de 99 la sută din străinătate.