Paur (ex-Antract) se alătură invitaţilor speciali de la concertul Krypton de pe 27 noiembrie, din Club Colectiv

Apropo.ro / 12.11.2014, 07:00
Paur (ex-Antract) se alătură invitaţilor speciali de la concertul Krypton de pe 27 noiembrie, din Club Colectiv
Pe data de 27 noiembrie 2014, în Club Colectiv, formaţia Krypton va susţine ultimul concert pe anul acesta. Tocmai de aceea, trupa bucureşteană are de gând să încheie activitatea concertistică pe 2014 în stil mare.

După ce am anunţat opening act-ul, Shifting Sands, şi primul invitat special – pe Alin „Coiotu” Dinca, a sosit momentul să dezvăluim încă un participant de seamă, care va urca pe scenă alături de Krypton. Este vorba despre Paul Radu Ureche, sau Paur, cum îl ştiu iubitorii rockului, ex-Antract!

„Mă bucur foarte mult că pot să iau parte la acest eveniment deosebit. Am un respect enorm pentru munca formaţiei Krypton şi pentru devotamentul componenţilor acesteia care, de-a lungul anilor, mi-au devenit prieteni! Seara de 27 noiembrie va fi una specială, încărcată cu momente deosebite, care, sunt sigur, vor încânta publicul! Invit călduros pe toţi fanii muzicii rock la un concert care se anunţă a fi un eveniment deosebit!”, a declarat Paur, referitor la show.

Krypton pregăteşte un nou album care va fi lansat în cursul anului viitor. Acesta are ambiţia de a aduce ceva fresh şi inovator pe piaţa autohtonă de rock.

2014 a reprezentat un prag important pentru trupă, deoarece a marcat revenirea în formula de aur a acesteia, cu Gabi „Guriţa” Nicolau – voce, Eugen Mihaiescu – chitară, Dragoş Docan – bas, Sorin Voinea – claviaturi şi Răzvan „Lapi” Lupu – tobe.

În următoarea perioadă, vom anunţa alte nume grele ale rockului românesc, care se vor alătura celor de la Krytpon, pentru un spectacol unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele vor fi disponibile doar în ziua evenimentului, de la intrarea în Club Colectiv, şi vor costa 20 de lei!

www.colectiv.ro

Strada Tăbăcarilor 7, Piaţa Bucur, Bucureşti