Pavarotti a intrat in pamant cu datorii de peste 9 milioane €

De: Dragos Tanase / 04.03.2008, 10:55
Pavarotti a intrat in pamant cu datorii de peste 9 milioane €
Pavarotti, care a murit in 2007, a lasat datorii de peste 9 milioane de euro, insa si o serie de proprietati in Italia, SUA si Monte Carlo.

Luciano Pavarotti, care a murit in septembrie anul trecut, a lasat in urma sa datorii de peste 9 milioane de euro, insa si o serie de proprietati in Italia, SUA si Monte Carlo.

Potrivit cotidianului britanic Telegraph, suma a fost specificata intr-un document ce insumeaza o suta de pagini compilate de Giorgio Cariani, un notar care a incercat sa afle valoarea exacta a averii tenorului, pentru ca o disputa legala asupra averii sale sa fie evitata. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Viata lui Pavarotti va ajunge pe ecrane

O societate de productie americano-italiana a cumparat drepturile asupra unei biografii a lui Luciano Pavarotti care va fi ecranizata in doua telefilme, informeaza allocine.fr.

Societatea de productie americano-italiana Indiana Production a dezvaluit in timpul Festivalului de film de Torino ca a cumparat drepturile de adaptare a biografiei lui Luciano Pavarotti, "Big Luciano Pavarotti – The True Story", scrisa de Alberto Mattioli, specialist in arta lirica si jurnalist al cotidianului La Stampa.

Luciano Pavarotti a murit din cauza unui cancer la pancreas, la varsta de 71 de ani, pe 6 septembrie, la Modena.

Ce crezi despre aceasta situatie in care se afla urmasii tenorului?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!