Pavarotti si Tarzan, soferii de TIR care se cred Superman!

De: Tanase Dragos - Marian / 11.03.2009, 16:41
Pavarotti si Tarzan, soferii de TIR care se cred Superman!
In decurs de cateva zile, doi soferi de TIR, porecliti Tarzan si Pavarotti, au socat lumea cu gesturile lor de la volan!

Toata lumea isi aminteste de "Tarzan", soferul de TIR filmat in timp ce se afla la volan si dansa cu foc, pe o autostrada care face legatura intre Olanda si Blegia.

Iulian Breazu (32 de ani) s-a si suparat, ulterior, pentru ca a devenit vedeta peste noapte si pentru ca s-a facut de ras in fata lumii.

El s-a aparat, atunci, spunand ca "pur si simplu se plictisea": "Toti facem asta, ne taiem unghiile, ne facem freza sau ne uitam in oglinda", a dezvaluit el pe stirileprotv.ro.

Omul continua cu precizarea ca de noua ani conduce pe drumurile europene si ca oricum masina lui are un sistem de pilot automat, care poate sa mentina directia constanta, la fel si viteza.

"Tarzan": 

 

Doar ca, la cateva zile distanta, a mai aparut un "rege al soselelor", care se crede si Pavarotti, nu numai Superman. El canta din toate puterile, in loc sa fie atent la drum.

"Cu totii facem ceva ca sa ne omoram timpul, atunci cand suntem la volanul TIR-ului", spune si el, parca, in completarea colegului.

"Pavarotti": 

 

Tie iti place vreun sofer, din cei doi? Comenteaza aici!

Sursa: Stirileprotv.ro