Pavel Badea: Îmi asum vina pentru acest rezultat

Apropo.ro / 13.03.2005, 12:22
Pavel Badea: Îmi asum vina pentru acest rezultat
Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat, sîmbata, ca își asuma responsabilitatea pentru rezultatul înregistrat în meciul cu FC Argeș, scor 1-2, în etapa a XVI-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Îmi pare rau de acest rezultat. Au fost

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat, sîmbata, ca își asuma responsabilitatea pentru rezultatul înregistrat în meciul cu FC Argeș, scor 1-2, în etapa a XVI-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Îmi pare rau de acest rezultat. Au fost doua goluri primite din faze fixe, pe greșeli ale apararii. Îmi asum toata vina pentru acest rezultat. Urmeaza acum o saptamîna de foc, un meci de Cupa și unul de campionat, ambele la Constanța. Speram ca vom ieși cu bine din aceste doua jocuri și în pauza care va urma sa punem la punct și restul problemelor pe care le avem la Craiova”, a afirmat Badea.

La partida disputata pe stadionul 1 Mai din Rîmnicu Vîlcea au asistat patronul Universitații, Dinel Staicu, care a plecat la pauza, și vicepreședintele FC Dinamo, Gigi Nețoiu, care a parasit incinta arenei în minutul 85, alaturi de președintele clubului FC Argeș, Viorel Ilinca.

Suporterii craioveni prezenți la meci au solicitat demisia antrenorului Pavel Badea și a patronului Universitații, Dinel Staicu.

Suporterii au blocat autocarul echipei Universitatea Craiova

Numeroși suporteri craioveni au blocat autocarul cu care jucatorii formației Universitatea se întorceau la Craiova, dupa meciul pierdut, cu scorul de 1-2, în fața formației FC Argeș, în cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La ieșirea din Dragașani, localitate situata la aproximativ 40 de kilometri de Rîmnicu Vîlcea, locul în care s-a disputat partida, aproximativ 200 de suporteri au blocat autocarul formației Universitatea Craiova.

Antrenorul Pavel Badea a coborît din autocar pentru a discuta cu suporterii nemulțumiți de înfrîngerea suferita de echipa favorita. Spiritele au fost calmate de jandarmii sosiți la fața locului, jucatorii fiind apoi însoțiți de forțele de ordine pîna la Craiova.

Mediafax