Pavel Badea nu este de acord cu amînarea meciului cu Steaua

Apropo.ro / 06.08.2004, 10:51
Pavel Badea nu este de acord cu amînarea meciului cu Steaua
Președintele gruparii Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat, joi, ca nu este de acord cu amînarea meciului dintre Steaua București și echipa olteana, programat pe 29 august, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a V-a a Diviziei A. FC Steaua a fost invitata

Președintele gruparii Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat, joi, ca nu este de acord cu amînarea meciului dintre Steaua București și echipa olteana, programat pe 29 august, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a V-a a Diviziei A.

FC Steaua a fost invitata sa dispute în ziua respectiva un meci amical cu AS Roma, cu prilejul festivitații de prezentare a lotului gruparii italiene.

„Nu sînt de acord cu amînarea meciului, este o partida foarte importanta pentru ambele echipe și nu cred ca s-ar putea gasi o alta data de disputare. Nu am primit nici o înștiințare oficiala din partea clubului Steaua și, în plus, AS Roma mai are de achitat Universitații aproximativ 450.000 de dolari, reprezentînd indemnizația de formare a lui Cristian Chivu”, a comentat Badea.

Mediafax