Pavel Bartoş a ales cîteva nume pentru fetiţa sa din cele propuse de internauţi

Apropo.ro / 03.04.2008, 19:26
Pavel Bartoş a ales cîteva nume pentru fetiţa sa din cele propuse de internauţi
Pavel Bartoş, interpretul personajului Filip din comedia romantică “Războiul sexelor”, difuzat ACASĂ, de luni pînă joi de la orele 22.30, i-a invitat pe toţi cei prezenţi la videochat să menţioneze pe site-ul www.acasatv.ro sugestiile lor de nume pentru fetiţa lui ce se va naşte la mijlocul lunii mai.

Internauţii i-au împărtăşit în număr mare preferatele lor, iar Pavel şi soţia lui, Anca, au făcut un top al numelor care le-au plăcut cel mai mult. Astfel, numele care vor fi luate în considerare de către cei doi pentru a fi purtate de micuţă sunt: Sara, Thea, Rita, Lea, Sofi, Linda. Pavel a precizat că dacă fiica lor se va naşte în jurul datei de 21 mai, cînd se sărbătoresc Sfinţii Constantin şi Elena, atunci aceasta va purta cu siguranţă şi numele de Elena.

Soţia actorului, Anca, este într-o stare fizică excelentă şi, fiind o persoană foarte activă, va munci pînă în apropierea perioadei în care va naşte. Ca şi în cazul primei fiice a cuplului, Eva, acum în vîrstă de 4 ani, doctorul care o va asista pe Anca la naştere, va fi Mădălina Atanasie, vara actriţei Carmen Tănase.

Eva Bartoş este foarte entuziasmată şi mulţumită de faptul că va avea o surioară şi este nerăbdătoare să o cunoască.

Chiar dacă nu sunt superstiţioşi, Pavel şi Anca nu îi vor cumpăra micuţei înainte să se nască decît minimul necesar şi hainele cu care o vor scoate din maternitate. Printre obiectele deja achiziţionate se află un cărucior multifuncţional, care poate deveni printre altele şi scaun de maşină pentru copil şi pe care l-au cumpărat în vacanţa de iarnă, din Viena.