Pavel Bartoş, bonă la hipopotam!

De: Mioara Tronaru / 30.07.2012, 11:25
Pavel Bartoş, bonă la hipopotam!
Cea de-a doua ediţie a emisiunii “ServiţI, vă rog!” difuzată de PRO TV marţi şi miercuri de la ora 20:30 pune un nou rând de vedete la treabă.

Pavel Bartoş, Răzvan Fodor, Gina Pistol şi Doiniţa Oancea sunt cei care, sub strictă supraveghere a lui Nea Mărin, trebuie să aibă grijă de circ şi de bunul mers al show-ului.

„Eu am zis de multe ori că nu mai vin la această emisiune după câte am pătimit, dar Fodor m-a convins. În plus, am fost întotdeauna fascinat de lumea circului şi m-am bucurat când am aflat că vom filma aici. Am întâlnit nişte oameni extraordinari, Nea Mărin a rămas acelaşi „terorist”, dar până şi la el, în acest context, am descoperit nişte faţete umane”.

Şi pentru că acolo unde sunt Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor lucrurile nu au cum să decurgă normal, aşa s-a întâmplat şi aici. În încercarea de a ridica circul, cei doi trebuiau să folosească şi un tractor. „L-am folosit. Ne-am plimbat cu el pe plajă. Eu îmi imaginam că filmam un nou videoclip pentru Fodor. Asta până a venit Nea Mărin cu o bâtă!”, a povestit Pavel.

Serviţi, vă rog!, marţi-miercuri, 20.30, PRO TV