Pavel Bartoş, concurent la „Vocea României”!

De: Pusa Toader / 30.10.2012, 10:09
Pavel Bartoş, concurent la
Pavel Bartoş este concurent la "Vocea României", la ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute", care va fi difuzată marţi, de la ora 20.15, la Pro TV.

Ultima ediţie a „audiţiilor pe nevăzute” este plină de surprize. Pe scena de la „Vocea României” va urca însuşi prezentatorul show-ului, Pavel Bartoş. Telespectatorii vor afla dacă a reuşit sau nu să întoarcă vreun scaun şi ce piesă a ales să cânte.

În competiţia de marţi seară va concura şi Dalma Kovacs, pe care telespectatorii o cunosc din show-ul „Land of Jokes” de la Pro TV. Dalma a venit cu un susţinător special: un câine golden retreiver, care a însoţit-o chiar şi pe scenă. Tot în ediţia de marţi participă şi Elena Vasile, membra trupei Electric Fance, care a făcut furori la ediţia de anul acesta a selecţiei naţionale Eurovision.
Echipele vor fi completate, astfel încât fiecare antrenor va avea câte 14 elevi.

În următoarea ediţie, cea a „confruntărilor”, antrenorii vor stabili duete în cadrul echipelor lor, urmând ca în urma fiecărui duel vocal să fie eliminat câte unul dintre ei. La final, din cei 7 rămaşi în fiecare echipă, doi vor intra la „cântecul decisiv”, urmând să rămână câte şase membri.