Pavel Bartoş nu mai prezintă singur „Vocea României“. Va avea un co-prezentator – FOTO

De: Cristiana Trifu / 30.08.2018, 16:41
Pavel Bartoş nu mai prezintă singur „Vocea României“. Va avea un co-prezentator – FOTO
Pavel Bartoş va avea un co-prezentator la Vocea României. El va prezenta tot ce se întâmplă pe scenă, iar noul său ajutor se va ocupa de culise.

 Irina Fodor va fi co-prezentatorul lui Pavel Bartoş la Vocea României, anunţă reprezentanţii postului de televiziune. Ea va sta alături de susţinătorii concurenţilor în backstage şi le va transmite telespectatorilor reacţiile acestora şi emoţiile prin care vor trece.

„Am strigat de fericire când am primit vestea că fac parte din echipa Vocea României. Nu mă aşteptam la vestea asta, aşa că surpriza a fost cu atât mai mare. Eu, de când lucrez în televiziune, aproape de fiecare dată când am fost pe scenă sau în faţa camerelor, am avut noroc să fiu lângă oameni cu multă experienţă în domeniul ăsta şi aşa am prins şi eu curaj. La fel e şi acum: atunci când eşti colegă cu Pavel Bartoş, uiţi de emoţii. Rolul meu la Vocea României e unul delicat sau cel puţin aşa îl percep eu. La mine se descarcă emoţiile celor care vin să susţină concurenţii: părinţi, soţi, fraţi, iubiţi sau iubite, prieteni. Eu sunt tot timpul alături de ei ca să le ofer un umăr pe care să plângă sau o pereche de braţe larg deschise pentru o îmbrăţişare din suflet. Atunci când scaunele se întorc, ţopăim de fericire în culise. Ne pupăm şi ne îmbrăţişăm cu toţii de parcă de ştim de o viaţă, se lasă cu aplauze multe şi cu lacrimi de fericire. Când antrenorii nu apasă butoanele, în schimb, mă simt neajutorată şi încerc să îi conving să nu se declare învinşi“, a declarat Irina Fodor.

Irina Fodor este căsătorită din 2010 cu actorul, cântăreţul şi prezentatorul Răzvan Fodor şi au împreună o fetiţă în vârstă de şapte ani.