Pavel Bartoş va fi tătic pentru a doua oară

Apropo.ro / 17.02.2008, 18:20
Pavel Bartoş va fi tătic pentru a doua oară
Pavel va veni luni, 18 februarie, de la ora 19.00 la videochat-ul organizat pe site-ul www.acasatv.ro

Pavel Bartoş, interpretul lui Filip din “Războiul sexelor” va fi în curînd tătic. Anca, soţia actorului, este însărcinată în 6 luni cu cel de-al doilea copil al familiei Bartoş. Eva, fiica în vîrstă de 4 ani a lui Pavel este extrem de încîntată că va avea o surioară. “Am pregătit-o din timp pentru acest eveniment, iar cînd am întrebat-o dacă ar vrea un frăţior sau o surioară, ea a fost foarte categorică: să fie fetiţă! Am vrut să aflăm ce se va întîmpla dacă va fi băieţel şi mi-a spus că o să îl punem în poştă şi o să-l schimbe poştaşul. Ştim că va fi fetiţă aşa că situaţia este sub control. Acum, Eva spune tuturor că >”, povesteşte Pavel.

O altă experienţă amuzantă pentru actor a fost cînd Eva a văzut ecografiile cu surioara ei şi nu înţelegea unde este copilul, aşa că i-au arătat şi ecografii de cînd era ea în burta mamei, iar fetiţa a replicat: >.

Pavel şi Anca, soţia sa, nu au ales încă numele pentru copil, lăsînd totul pe inspiraţia de moment, aşa cum au făcut şi la Eva. Clipa mult aşteptată ar putea fi pe 21 mai, chiar de Sfîntul Constantin şi Elena. Cei doi o implică pe Eva în tot ce înseamnă venirea unui nou membru în familie: merg împreună la cumpărături de hăinuţe şi jucării, se gîndesc cum să amenajeze camera Evei în aşa fel încît să aibă loc şi bebeluşul, iar micuţa vorbeşte în permanenţă de surioara ei. În magazine, părinţii îi dau Evei bani ca să îi ia ce vrea ea celei mici, ca şi cînd ar fi din partea ei.

Foarte amuzant este şi faptul că în comedia romantică “Războiul sexelor” difuzată ACAS+ de luni pînă joi de la orele 22:30, Simona (Alina Grigore), iubita personajului Filip, interpretat de Pavel Bartoş, aşteaptă şi ea un copil. Pavel Bartoş vine la videochat-ul organizat pe site-ul www.acasatv.ro, luni seară, de la orele 19.00, unde fanii vor avea ocazia să stea de vorbă cu el . Vedeta va răspunde tuturor întrebărilor şi va povesti internauţilor întîmplări de pe platourile de filmare de la comedia romantică “Războiul sexelor”, unde telespectatorii ACAS+ îl văd interpretînd rolul lui Filip.