Pavel n-a rezistat in fata „tsunamiului” Tsonga

De: Mirel Mircea / 08.02.2008, 17:17
Pavel n-a rezistat in fata „tsunamiului” Tsonga
Andrei Pavel a fost invins de Jo-Wilfried Tsonga in cel de-al doilea meci al confruntarii din Cupa Davis dintre Romania si Franta

Andrei Pavel si Jo-Wilfried Tsonga disputa in acest moment cel de-al doilea meci al confruntarii din Cupa Davis dintre Romania si Franta.

La capatul unui set echilibrat, in care ambii tenismeni au fost foarte atenti la conservarea propriului serviciu, disputa a ajuns inevitabil in tie-break. Aici, in urma unui joc foarte bun si a unor executii de exceptie, Pavel a reusit sa-si adjudece primul set, scor 7-6 (7-2 in tie-break).

Setul al doilea a debutat foarte prost pentru Andrei, acesta si-a pierdut serviciul inca din primul game si cu toate ca in doua randuri a fost aproape sa recastige breakul, Tsonga a rezistat de fiecare data si si-a adjudecat setul doi cu scorul de 6-4.

Setul al treilea a avut aceeasi desfasurare ca cel precedent, Tsonga a facut break in primele game-uri, apoi a urmat cursa de urmarire a lui Pavel, incheiata si de aceasta data fara succes. Francezul s-a impus din nou cu 6-4 si conduce cu 2-1 la seturi.

Trei sanse de break ratate in game-ul sase si un voleu trimis in fileu in game-ul sapte a facut ca Pavel sa piarda si setul patru, astfel ca Tsonga a castigat partida, scor 6-7 (2-7), 6-4, 6-4, 6-4, si a adus cel de-al doilea punct al Frantei in confruntarea cu Romania.

In prima partida a zilei, Victor Hanescu a fost invins de Richard Gasquet, scor 6-7 (5-7), 4-6, 5-7.