Pavel Stratan canta si in ebraica

Apropo.ro / 11.01.2005, 15:26
Pavel Stratan canta si in ebraica
O intalnire cu basarabeanul Pavel Stratan e aproape acelasi lucru cu a-ti programa o intalnire cu fata Morgana. Agenda lui e mereu plina. In numai cateva luni, Stratan a ajuns vedeta in toata regula. S-a mutat in Romania cu tot cu sotie si copil, zilnic are 2-3 concerte pentru care primeste


O intalnire cu basarabeanul Pavel Stratan e aproape acelasi lucru cu a-ti programa o intalnire cu fata Morgana. Agenda lui e mereu plina. In numai cateva luni, Stratan a ajuns vedeta in toata regula.

S-a mutat in Romania cu tot cu sotie si copil, zilnic are 2-3 concerte pentru care primeste cel putin 1000 de euro, tot felul de invitatii la emisiuni TV. Iar mai nou, s-a hotarat sa cucereasca si Vestul. Are programat un turneu la sfarstul lui februarie in Israel si urmeaza Germania, Canada si SUA.

Am reusit sa-l pridem intr-o pauza de masa, unde a venit cu sotia sa, Rodica, si fetita de doi ani, Cleopatra. Mi-am strecurat reportofonul printre farfuriile cu friptura de porc, cartofi prajiti si salata cu multa ceapa si am trecut la atac.

– Cand o sa apara cel de-al treilea album?

Am inceput o piesa de un an de zile si tot nu am terminat-o. Daca m-ar intreba cineva când are sa fie gata, nu pot sa spun, pentru ca nu imi vine. Eu nu fac muzica la kilogram sau la metru. Daca am cuvinte, am sa scot piesa, daca nu, nu o scot. Fix acelasi lucru si cu albumul. Poate sa apara anul asta, peste doi-trei ani, o mie de ani, sau poate niciodata.

– S-a scris prin ziare ca te-ai cam grabit sa scoti al doilea album si ca din cauza asta nu e la fel de bun ca primul.

In Romania eu puteam sa scot ambele albume o data. Primul volum a fost scos in Republica Moldova in 2002, iar al doilea in 2003. Poate ca primul a fost mai simplu. Al doilea a fost un pic mai computerizat, mai de studio.

– Ai spus ca tatal tau a fost sever cu tine. Crezi ca asta te-a ambitionat?

Parintii ne interziceau orice, mie si fratelui meu, dar noi intotdeauna faceam doar ce ne placea. Ne era a fuma, fumam, ne era sete, beam vin. Insa tata nu putea sa vada lucrurile asa. El stia ca in viata trebuie sa muncesti, sa câstigi banul cinstit, pe când eu aveam alte gânduri, imi placea sa joc carti.

Cititi interviul in intregime doar in

Tags: