Pavel Stratan îşi lansează şi băiatul pe plan internaţional

De: Nicoleta Nicolae / 21.12.2011, 13:28
Pavel Stratan îşi lansează şi băiatul pe plan internaţional
Pentru Pavel Stratan sfârşitul de an se anunţă a fi unul extrem de încărcat. După o pauză de 5 ani, artistul a lansat recent albumul “Amintiri din copilarie” volumul 4, lucrează de zor la proiectele Cleopatrei (9 ani), dar se pregăteşte şi de lansarea interonaţională a micuţului Cezar (3 ani).

Despre cum îşi petrece familia Stratan Sărbătorile anul acesta, dar şi dacă îşi mai doreşte să vină barza în 2012 citiţi în rândurile de mai jos.

– Ce ai mai făcut în ultima vreme?
În ultima vreme am făcut piese noi şi proiecte pentru viitorul celor mici.

– Pentru „Amintiri din copilarie” volumul 4, ai lucrat nu mai puţin de 5 ani. De ce a durat atât de mult?
De fapt la album am început să lucrez din 2005, dar fiindcă în 2006 a apărut Cleo cu dorinţa de-a cânta, s-au inversat lucrurile, toate ideile s-au pornit spre albumul ei, după care a urmat al doilea album al ei, pe urmă al treilea şi în 2010 deja a apărut Cezar tot cu aceeaşi dorinţă. Oricum schimbări sunt, am mai multe piese literare şi de dragoste. Pe 5 dintre ele apare şi vocea Cleopatrei. Dar nici de băutură n-am uitat ori de jocurile de cuvinte.

– Te-ai gândit să scoţi un album cu piese cântate alături de cei mici?
După ce va apărea şi Cezar în muzică, cu siguranţă vom lansa şi un album împreună. Mai întâi trebuie şi Cezar să-şi demonstreza singur talentul. Cleo are planuri mari, cred că nu mai poate aştepta până când îi voi compune eu ceva şi a hotărât să scoată album cu propriile ei piese, deoarece studiază pianul de 2 ani, compune singură muzică şi scrie versuri. Ţin în mare secret proiectul cu care se va lansa Cezar la acest sfârşit de an. Tot ce pot să vă spun este că acest proiect nu prea are legătură cu muzică, iar succesul lui va fi la nivel internaţional. Se va lansa deodată în trei limbi, română, rusă şi engleză.

– Te-ai gândit la o surioară sau un frăţior pentru Cezar şi Cleopatra?
Nu ştiu alţii cum fac, dar eu cu soţia nu ne proiectăm apariţia copiilor. Copii singuri îşi aleg părinţii. Şi ne bucurăm că au făcut o alegere corectă. Nouă ne rămâne pe tot parcursul vieţii, doar să le demonstrăm acest lucru.

– Vin Sărbătorile de iarnă. Unde veţi petrece Crăciunul, dar Anul Nou?
În acest an sărbătorile le vom petrece în Irlanda la nişte prieteni de familie.

– Ştiu că ai absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. Ţi s-a propus să joci în vreo piesă de teatru sau telenovelă până acum?
Am avut multe propuneri, dar din lipsă de timp şi pentru că sunt prea timid nu s-a lipit de mine niciun rol, ori că poate nu mi-a fost ales corect rolul. Dar daca mi s-ar propune un rol pe care l-aş putea juca, cu mare plăcere aş accepta.
Andreea Tufan