Pavel Stratan şi-a transformat sufrageria într-o sală de dans

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 11.10.2012, 13:34
Pavel Stratan şi-a transformat sufrageria într-o sală de dans
Deşi spune că nu ştie să danseze deloc, Pavel are curajul să se bată în ringul de dans în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii” Dansez pentru tine”. Şi-a transformat sufrageria într-o sală de dans şi crede că la final, va ieşi învingător.

Pavel Stratan– Ce te-a convins să partici la „Dansez pentru tine”?
Cred că a venit momentul să mă autodepăşesc. Mai ales că voi avea posibilitatea să lupt pentru un caz umanitar. Cu toate că nu am dansat niciodată, dar niciodată în viaţă, asta n-o să mă încurce să demonstrez că cel ce se străduieşte şi pune suflet în tot ce face se descurcă, şi toate lucrurile îi reuşesc!

– Cu vocea ne-ai convins, crezi că va fi la fel şi cu dansul?
Dansul este acelaşi lucru ca şi când ar trebui să înveţi să cânţi la chitară, ori să faci alte lucruri un care este implicată coordonarea mişcărilor fizice, cu mintea. Eu cred că cei care se descurcă să facă ceva bine, se mai descurcă să mai facă şi altceva. Cu siguranţă, vă voi convinge. Promit că mă voi strădui cel mai mult.

Pavel Stratan si copiii– Ce fac cei mici? Ce spun despre tatăl lor?
Şi Cleopatra şi Cezar mă vor susţine. Ei deja mă copiază, dansând prin casă, deoarece eu am început repetiţiile cu mult înainte de vreme, de fapt, din ziua când am acceptat participarea la emisiune. După ce mă întorc de la repetiţiile care le fac cu coregrafa mea în oraş, acasă fac acelaşi lucru. Bănuiam eu despre mine că sunt muncitor şi ambiţios, dar acum chiar m-am convins. Deja sufrageria mea a capătat un nume nou: „Sala de dans”.

– Ce aşteptări ai de la partenera ta şi cine te susţine atunci când îţI este greu?
Vreau să fie profesionistă în ceea ce face, să fie muncitoare cum sunt şi eu. Ce să vă spun, soţia mea este cea care mă susţine mereu. Tot ea îmi este şi cel mai bun prieten, dar şi copiii mă susţin.

– Să înţeleg că vă mutaţi în Bucureşti? Ai stabilit toate aceste detalii administrative?
Noi, de un an locuim aici. Cleo e la şcoală, în clasa a IV-a. Sâmbătă, Pe 6 octombrie, a făcut 10 ani, iar Cezar e la grădi.

– La final, aş vrea să-mi spui dacă te temi de ceva în priviinţa acestui show?
In momentul de faţă nu mă tem de nici un fel de dans. Oricum nu ştiu să dansez niciun stil. Pentru mine, cel care niciodată în viaţă nu a dansat, toate stilurile sunt extrem de grele. Dar să ştiţi că acest lucru nu mă încurcă nicio secondă să nu mă gândesc la marea finală!

Nicoleta Nicolae