PC sub taste

Apropo.ro / 27.02.2006, 12:17
PC sub taste
Oricat ai incerca sa te pacalesti, carcasa unui PC te incurca. Unii producatori incearca sa-i dea un design cat mai atragator. Altii incearca sa ascunda componentele din unitatea centrala in alte parti. De exemplu Apple (iMac G5) le-a inghesuit in monitor. Americanii de la Cybernet au

Oricat ai incerca sa te pacalesti, carcasa unui PC te incurca. Unii producatori incearca sa-i dea un design cat mai atragator. Altii incearca sa ascunda componentele din unitatea centrala in alte parti.

De exemplu Apple (iMac G5) le-a inghesuit in monitor. Americanii de la Cybernet au venit de curand cu alta idee: ZPC-9000, un PC ascuns sub tastatura. Toata tarasenia e lunga de 47 cm si lata de 22,8. In spate PC-ul ajunge pana la grosimea de 6,2 cm.

Si nu e slab deloc la „minte”: procesor Pentium 4 HT (Hyper-Threading) cu viteza de pana la 3,2 GHz, primeste pana la 2GB de memorie RAM si duce orice hard disk de 80GB. Nu lipsesc unitatea optica si cititorul de carduri de memorie.

Desi cantareste doar 3,4 kg nu prea se face sa-l cari dupa tine din cauza lipsei monitorului. Pe tastatura gasesti si un touchpad, exact precum cel de la laptopuri. Trebuie sa treci Atlanticul pentru a face rost de unul.

Pret: de la 570 USD, www.cybernetman.com

Sursa: