PC-ul Sony ca televizor

Apropo.ro / 10.01.2005, 16:51
PC-ul Sony ca televizor
Sony combina televizorul si calculatorul personal in cel mai recent desktop Vaio. Gigantul electronicii a dezvaluit Vaio V TV PC, un desktop all-in-one care combina atributiile unui model PC anterior, cum ar fi Vaio W (desktop cu un ecran plat) cu linia televizoarelor LCD WEGA.

Sony combina televizorul si calculatorul personal in cel mai recent desktop Vaio.

Gigantul electronicii a dezvaluit Vaio V TV PC, un desktop all-in-one care combina atributiile unui model PC anterior, cum ar fi Vaio W (desktop cu un ecran plat) cu linia televizoarelor LCD WEGA.

Rezultatul, aparatul PC plus televizor Vaio V, va permite utilizatorilor vizionarea programelor TV sau a filmelor DVD pe un ecran TV de 20 inch precum si inregistrarea unui program TV sau scrierea unui DVD inainte de a trece la optiuni traditionale precum editarea unui e-mail.

Prin Vaio V, Sony continua incercarea de a-si uimi clientii cu designul produselor.

Vaio V TV PC va fi disponibil spre vanzare in februarie. Compania deja ofera dispozitivul prin situl Web propriu SonyStyle.

Modelul Vaio VGC-V520G, cu un ecran de 20 inch costa 2,600 USD, modelul de 17 inch VGC-517G costa in jur de 2,000 USD. Pentru aceeasi suma, clientii pot cumpara un televizor LCD WEGA de 21 inch la pretul de 1,500 USD si le mai raman bani pentru un desktop Vaio.

Vaio V VCG-V520G consta dintr-un WGXA de 20 inch sau ecran LCD cu o rezolutie intre 1,280 si 768 pixeli, un procesor Intel Pentium 4 de 3.2GHz, 1GB RAM, un hard drive 7,200 rpm de 250GB, DVD burner si un DVD-ROM, avand pretul de 2,599 USD.

Sursa: www.news.com, preluat de SmartNews.