PD îsi stabileste proiectul de strategie pentru campania electorala

Apropo.ro / 18.07.2007, 13:19
PD îsi stabileste proiectul de strategie pentru campania electorala
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a convocat, miercuri, mai multi candidati la alegerile pentru Parlamentul European si reprezentanti ai Cancelariei partidului, pentru a stabili proiectul de strategie în campania electorala pentru europarlamentare. Întâlnirea, care a început

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a convocat, miercuri, mai multi candidati la alegerile pentru Parlamentul European si reprezentanti ai Cancelariei partidului, pentru a stabili proiectul de strategie în campania electorala pentru europarlamentare.

Întâlnirea, care a început la ora 11.00, este organizata la sediul de campanie al PD, din Aleea Modrogan nr. 22.

La reuniunea convocata de coordonatorul campaniei pentru europarlamentare, Vasile Blaga, participa mai multi lideri democrati, printre care vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde, posibilul cap de lista la aceste alegeri, precum si sefa Cancelariei PD, Elena Udrea.

În cadrul acestei întâlniri, democratii îsi vor stabili proiectul de campanie electorala, axat pe perioada celor câteva luni de vara, în perspectiva alegerilor europene, care, probabil, vor fi organizate în noiembrie.

Mediafax