PD-PLD: neintelegeri privind forma juridica de fuziune

Apropo.ro / 11.12.2007, 09:57
PD-PLD: neintelegeri privind forma juridica de fuziune
Liderii PD si PLD au continuat, luni seara, timp de mai bine de trei ore, negocierile privind tipul de unificare a celor doua partide.

Liderii PD si PLD au continuat, luni seara, timp de mai bine de trei ore, negocierile privind tipul de unificare a celor doua partide, prin fuziune sau absorbtie, discutiile finalizandu-se fara niciun rezultat concret, astfel ca vor fi reluate marti dupa-amiaza.

Liderii PD si PLD au reluat discutiile, luni seara, incepand cu ora 19.00, dupa o prima runda de negocieri care s-a desfasurat in cursul dupa-amiezii, problema centrala fiind stabilirea formei juridice privind uniunea dintre cele doua formatiuni, respectiv fuziune sau absorbtie, liberal-democratii nefiind de acord cu formula absorbtiei PLD in PD.

La finalul sedintei, presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat ca negocierile sunt "aproape la final" si vor continua si marti.

"Nu avem forma finala, o sa va spunem cand terminam", a declarat ela, precizand ca este vorba despre "elemente tehnice", care sunt aproape de final, dar lucrurile "se mai discuta".

Â