PD vrea retragerea sprijinului politic pentru Sandor si Frunda

Apropo.ro / 04.07.2007, 14:50
PD vrea retragerea sprijinului politic pentru Sandor si Frunda
Deputatul PD de Cluj Daniel Buda i-a solicitat liderului UDMR Marko Bela sa le retraga sprijinul politic parlamentarilor Konya Hamar Sandor si Gyorgy Frunda si sa-i revoce din functiile detinute pe plan extern, el considerându-i pe cei doi "iresponsabili din punct de vedere politic".

Deputatul PD de Cluj Daniel Buda i-a solicitat liderului UDMR Marko Bela sa le retraga sprijinul politic parlamentarilor Konya Hamar Sandor si Gyorgy Frunda si sa-i revoce din functiile detinute pe plan extern, el considerându-i pe cei doi „iresponsabili din punct de vedere politic”.

Buda considera „iresponsabila” atitudinea lui Konya Hamar Sandor, de a prezenta în fata Parlamentului European „o situatie neconforma cu realitatea a Universitatii Babes-Bolyai”, potrivit unui comunicat remis, miercuri, MEDIAFAX.

El îi solicita lui Marko Bela „sa-si stapâneasca parlamentarii din formatiunea pe care o conduce si sa se abtina de la un comportament duplicitar fata de România”.

„Este inadmisibil ca parlamentari iresponsabili din punct de vedere politic, cum sunt cei doi, Konya Hamar Sandor si Gyorgy Frunda, platiti din bani publici, sa aiba un astfel de comportament în familia europeana, fie ca este vorba de acordarea unor prioritati de partid în detrimentul României, cum este cazul lui Gyorgy Frunda, sau raspândirea unor minciuni sfruntate, cum este cazul deputatului Konya Hamar Sandor”, sustine deputatul PD.

Mediafax