Pe 1 martie, Mărgineanu are concert marca “Las Fierbinţi”

Apropo.ro / 29.02.2012, 07:00
Pe 1 martie, Mărgineanu are concert marca “Las Fierbinţi”
Pe 1 martie, PRO TV difuzează episodul pilot al serialului de comedie “Las Fierbinţi”. Şi pentru că tot atunci Mihai Mărgineanu are concert, acesta s-a gândit să cheme lumea mai devreme pentru vizionarea episodului pilot “Las Fierbinţi”.

„Am chemat publicul mai devreme, la 20.30, ca să urmarească împreună cu echipa care a lucrat la acest serial – regizor, scenarist, actori – episodul pilot. Vrem să luăm pulsul publicul acolo, imediat dupa vizionare”, spune Mărgineanu.
Iar de la 22.30, Mihai Mărgineanu va ţine un concert în stilul în care şi-a obişnuit deja publicul, primul concert din România difuzat în 3D si transmis pe www.live3d.ro. În paralel, concertul lui Mihai Mărgineanu va fi live HD pe www.voyo.ro, în abonament. Iar pe 24 aprilie Mărgineanu pregăteşte un spectacol la Sala Palatului, un spectacol de lansare de disc, bazat în mare parte pe muzica din serialul „Las Fierbinţi”.
Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră a serialului „Las Fierbinţi”, care debutează pe 1 martie de la 20.30 la PRO TV.