Pe 31 mai, “Trăsniţii” aniversează 1.000 de episoade!

De: Mioara Tronaru / 24.05.2012, 11:10
Pe 31 mai, “Trăsniţii” aniversează 1.000 de episoade!
In 2003, debuta la Prima TV, “Trăsniţi în NATO”, un serial menit să aducă distracţia în casele telespectorilor. “Trăsniţi în NATO” se poate lăuda cu titlulatura de cel mai longeviv sitcom românesc, rămânând în topul celor mai urmărite producţii TV.

„In urmă cu 9 ani şi 18 sezoane, eram… evident mai tineri! Dar la fel de plini de energie ca acum. Poate puţin mai timizi, dar încrezători în şansa noastră de a face comedie de calitate. La început, a fost…ideea! Şi ambiţia de a face un serial de umor cazon, cu personaje colorate, vii, deosebite de oferta TV de până atunci”, povesteşte Grig Chiroiu, alias Pupăză.

Trasnitii„Ne inspiram din Familia Bundy, Seinfeld şi MASH, dar replicile, interpretarea şi concepţia erau puse sub semnul pionieratului. Sperăm că ne va mai sulfa vânt în pupă încă cel puţin o mie de episoade de acum înainte! „, mai spune el. In episodul din 31 mai, episodul cu numărul 1.000, la „Trăsniţii” se alege preşedintele României. După o campanie plină de răsturnări de situaţie, lovituri sub centură şi strălucite strategii electorale, candidaţii Pupăză (Grig Chiroiu) şi Vandamme (Cătălin Marin) intră în confruntarea finală! Pe ultima sută de metri, prezidenţiabilii recurg la noi stratageme neortodoxe şi… ilegale. Colac peste pupăză, Baba complică şi mai mult lucrurile, iar noua identitate a lui Betty încurcă planurile „Trăsniţilor”.