Pe 9 septembrie începe procesul morții lui Ionuț Anghel

De: Carmen Ulian / 02.09.2014, 11:24
Pe 9 septembrie începe procesul morții lui Ionuț Anghel
Instanța va începe dezbaterile în procesul morții lui Ionuț Anghel în 9 septembrie, la un mai mult de un an de la moartea băiețelului de patru ani care a fost sfâșiat de câini în Parcul Tei din Capitală.

Dosarul penal legat de moartea lui Ionuț Anghel a fost deschis în 3 septembrie 2013 de Parchetul Tribunalului București, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanței supreme, având în vedere complexitatea cauzei și intensa mediatizare a acesteia.

După preluarea cazului de Secția de Urmărire Penală și Criminalistică (SUPC) de la nivelul Parchetului instanței supreme, procurorul desemnat în acest caz, Romulus Varga, cel care l-a trimis în judecată pe Cristian Cioacă în cazul dispariției Elodiei Ghinescu, a demarat audierile în dosar.

Astfel, primii audiați au fost părinții și bunica băiatului, iar ulterior funcționari din Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 2, șefi și membri ai unor asociații de protecția animalelor, precum și o serie de martori care au interacționat cu fratele lui Ionuț Anghel după producerea tragediei.

Citește mai multe detalii despre procesul lui Ionuț Anghel, pe mediafax.ro